Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne fan FCSB şi are un mesaj pentru Dică! VIDEO | Promisiunea făcută de Adi Popa la final de an

Rămâne fan FCSB şi are un mesaj pentru Dică! VIDEO | Promisiunea făcută de Adi Popa la final de an

Superliga

Comentarii

Plecat de la FCSB în 2017, Adi Popa rămâne un susţinător al roş-albaştrilor şi speră ca fosta sa echipă să devină campioană din nou campioană la finalul acestui sezon.

Mijlocaşul va juca la Ludogoreţ din 2019, iar unul din motivele de bucurie pentru acesta e că va fi mai aproape de casă şi va putea astfel să o susţină pe FCSB chiar de pe stadion.

"Eu sunt suporter (n.r. al FCSB) şi o să rămân suporter pentru totdeauna, îmi doresc să câştige campionatul şi atât tot, nu discut. Le ţin pumnii la fiecare meci şi sper ca la final să fie pe primul loc.

Am avut 4 ani şi jumătate foarte frumoşi acolo şi din respect, nu este frumos să comentez ce se întâmplă acolo [...]

Voi merge la meciurile ce voi putea să merg şi vor fi în Bucureşti, fiind mai aproape de casă, voi merge pe stadion şi îi voi susţine"
, spune Adi Popa.

Mijlocaşul a avut şi un mesaj de susţinere pentru Nicolae Dică, tehnician cu care a lucrat chiar înainte să plece de la FCSB.

"Eu îi doresc mult succes, am lucrat cu dânsul ca şi secund în perioada când a fost cu Mirel Rădoi. Îi doresc mult succes, este un antrenor tânăr. Îmi pare rău că nu a reuşit să ia campionatul, îmi pare rău că nu a reuşit să ducă la bun sfârşit sezonul acesta şi să câştige campionatul eventual, la sfârşit. Îi doresc mult succes şi atât tot, pentru că atunci am lucrat în calitate de secund şi este diferenţă de la secund la principal, deci nu pot avea o părere pertinentă", a declarat Adi Popa pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: adi popadicafcsb 

viewscnt
Articole similare