Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rămâne Marius Croitoru la FC Botoşani? Iftime, anunţ ferm: "A fost discuţia mea cu el"

Rămâne Marius Croitoru la FC Botoşani? Iftime, anunţ ferm: "A fost discuţia mea cu el"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoşani, a anunţat că nu are de gând să-l schimbe pe Marius Croitoru, antrenorul echipei, în ciuda parcursului prost din play-out-ul Ligii 1.

Rămâne Marius Croitoru la FC Botoşani? Iftime, anunţ ferm: "A fost discuţia mea cu el"

FC Botoşani merge prost după ce a ratat prezenţa în play-off la mustaţă, pe final de sezon, deşi la un moment dat părea sigură de calificare. Clubul lui Valeriu Iftime i-a vândut pe Malcom Edjouma, Hervin Ongenda sau Bogdan Racoviţan, iar echipa are acum dificultăţi.

Deşi a căzut pe locul 3 în play-out, după înfrângerea cu Sepsi (0-1), Valeriu Iftime nu are de gând să-l schimbe pe Marius Croitoru. Patronul de la FC Botoşani a avut un mesaj de susţinere pentru antrenor şi pentru echipă şi a anunţat că aşteaptă un joc mai bun.

”Este ceva ce încă nu pot să descopăr, de unde vine tipul ăsta de lipsă de încredere. A fost şi discuţia mea cu Marius, la un moment dat, dar lucrurile s-au pus la punct. Eu îl susţin şi vreau să continue la Botoşani. Dar în ultimele două meciuri am avut o demonstraţie reală că suntem. Nu vreau să schimb antrenorul pentru a da o satisfacţie, eu cred foarte mult în Croitoru.

Am vândut. Este interesul clubului, nu al meu. Mie îmi lipseşte Ogenda, Marius zicea că nu lipseşte atât de mult. Lipseşte Racoviţan, Malcom. Când merge prost toţi lipsesc. Când erau la noi erau buni, dar nu ţineau echipa în spate. Oricum, sper să ne revenim. Astăzi este o problemă la Botoşani, o recunosc. Suntem la pământ, sper să ieşim.

Nu mă deranjează punctele sau locul, ci jocul. Am jucat cu Hagi, am luat 2-0, şi am avut 2 bare. Acum nu am avut nicio ocazie. Se vede apatia echipei, se vede ceva în structura noastră. Dar nu mai contează, cred foarte mult în Marius şi în Şeroni şi Dawa care au greşit. I-a făcut băiatul ăla de la Sepsi clătite. Aştept lucruri mai bune”, a spus Valeriu Iftime, la Pro X.

După patru meciuri din play-out, FC Botoşani ocuppă locul 3 în clasament, cu 29 de puncte, după două victorii şi două egaluri.

Afla mai multe despre: marius croitoruvaleriu iftimefc botosani 

viewscnt
Articole similare