Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers a luat decizia finală în cazul lui Darius Olaru! ”Ne oferă multe variante!”

Rangers a luat decizia finală în cazul lui Darius Olaru! ”Ne oferă multe variante!”

Fotbal

Comentarii

Aflat pe lista celor de la Rangers de ceva timp, Darius Olaru (25 de ani) ar putea să uite, cel puţin pentru moment, de transferul în Scoţia.

Jurnaliştii scoţieni anunţă că sunt şanse foarte mici ca Darius Olaru să mai ajungă la Rangers, în viitorul apropiat.

Rangers a transferat un alt fotbalist, de profil asemănător

Rangers avea nevoie de un mijlocaş polivalent, de picior stâng, capabil să susţină ambele faze, iar Darius Olaru se afla printre preferinţele conducerii.

Cu toate acestea, se pare că suma de transfer cerută de FCSB a fost cea care i-a determinat pe scoţieni să se retragă definitiv din cursă.

Britanicii au reamintit vorbele preşedintelui Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, din studiourile Orange Sport, referitoare la clauza de transfer pe care Darius Olaru o are.

Ei, Darius Olaru şi Florinel Coman, au o clauză de reziliere de cinci milioane de euro. Dacă cineva vrea să plătească 4,990.000 de euro, nu va avea jucătorii. Oricine plăteşte clauza, poate discuta cu jucătorii”, a specificat MM Stoica.

Aflaţi din nou într-o perioadă de recesiune, Rangers nu este dispusă să ofere banii ceruţi în schimbul lui Darius Olaru şi a reuşit să ajungă la un acord cu un alt mijlocaş, care se aseamănă ca stil de joc cu Olaru, dar care va veni liber de contract.

Este vorba de Kieran Dowell (25 de ani), de la Norwich, cotat de transfermarkt.de la 2 milioane de euro.

  • Fotbalistul a bifat 23 de jocuri pentru Norwich în ultimul sezon de Championship, în care a reuşit să marcheze 5 goluri şi să ofere 3 pase decisive.

”Locul său pare că s-a ocupat”

Aşadar, scoţienii anunţă că ”fotbalistul român asemănat cu Kevin De Bruyne” are şanse mici să mai ajungă la Rangers.

Locul pe care l-ar fi putut avea la Rangers pare că s-a ocupat, odată cu venirea lui Dowell”, anunţă rangersnews.uk.

De asemenea, antrenorul lui Rangers, Michael Beale, pare foarte încântat de faptul că s-a reuşit transferul lui Kieran Dowell.

Aveam nevoie de un stângaci la mijloc, din moment ce Joe Aribo va pleca. Dowell ne oferă multe variante.

Îl pierdem pe Scott Arfield în acea zonă. Kieran vine cu bună tehnică de pasare, abilitatea de a avansa cu balonul la picior, de a înscrie”, a anunţat Beale.

Afla mai multe despre: darius olarurangersdowell 

viewscnt
Articole similare