Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers, ce lovitură! Coechipier din Premier League pentru Ianis Hagi. A jucat 68 de meciuri în ultimele două sezoane din Anglia

Rangers, ce lovitură! Coechipier din Premier League pentru Ianis Hagi. A jucat 68 de meciuri în ultimele două sezoane din Anglia

Stranieri

Comentarii

Rangers a anunţat oficial transferul lui Lundstram de la Sheffield United.

Ianis Hagi va avea un coechipier cu nume. Rangers a anunţat oficial transferul lui John Lundstram de la Sheffield United, fotbalist cu 68 de meciuri în Premier League în ultimele două sezoane.

 

 

John Lundstram la Rangers!

Născut în Liverpool, John David Lundstram a început fotbalul la Everton, deşi s-a declarat încă din copilărie fan al rivalei, FC Liverpool. A îmbrăcat tricoul formaţiilor Everton, Doncaster, Yeovil, Leyton Orient, Scunthorpe, Oxford United şi Sheffield United, iar în primul său sezon în Premier League a marcat de cinci ori.

Fost internaţional U17, U19 şi U20 al Angliei, John Lundstram are 27 de ani şi a fost titular constant la formaţia retrogradată la finalul stagiunii trecute din prima ligă engleză.

El a parafat o înţelegere valabilă pe trei sezoane cu Rangers, la scurt timp după ce a rămas liber de contract. 

”Am discutat cu Steven Gerrard, care a ştiut să-mi vorbească perfect despre club. M-a impresionat ambiţia lui, viziunea şi pasiunea sa” a mărturisit Lundstram, după ce a fost prezentat oficial la Rangers.

Afla mai multe despre: lundstramrangersianis hagi 

viewscnt
Articole similare