Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers este hotărâtă să îşi cedeze starurile! Ianis Hagi ar putea pleca din Scoţia

Rangers este hotărâtă să îşi cedeze starurile! Ianis Hagi ar putea pleca din Scoţia

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi a câştigat sezonul trecut titlul cu Rangers, dar ar putea părăsi echipa pregătită de Gerrard în perioada actuală de mercato.

După ca a avut un sezon istoric în Scoţia, Rangers ar fi dispusă să renunţe la doi jucători de bază, din sezonul trecut: Ianis Hagi şi Alfredo Morelos. Acest lucru ar urma să se întâmple, chiar dacă Gerrard nu ar fi de acord, deoarece vrea să califice echipa în grupele Champions League. Dupa sezonul trecut, cota de piaţă a celor doi a crescut, iar clubul ar dori sa facă rost de bani pentru bugetul echipei, potrivit givemesport.com.

Morelos, cel mai bun marcator al lui Rangers, ar fi dorit de Porto, potrivit sursei citate, iar Ianis Hagi este pe lista unor cluburi puternice precum Sevilla. 

Fostul jucător legendar al lui Liverpool este cel care l-a covins pe Hagi să vină în Scoţia, iar Ianis a dezvăluit care au fost detaliile discuţiei dintre cei doi.

 "Am fost în extaz să vorbesc cu Steven Gerrard!" 

"Evident, am fost în extaz să vorbesc cu Steven Gerrard. Am încercat să rămân calm şi să pun întrebările corecte, ca să aflu ce planuri are cu mine. Am vorbit despre mici detalii tactice şi mi-a spus despre cum vrea să aducă clubul la cel mai nivel înalt, acolo unde le e locul. Pur şi simplu m-am îndrăgostit de Rangers", le-a spus Ianis britanicilor.

Mijlocaşul român a avut un sezon fantastic în Scoţia, unde a câştigat titlul cu Rangers, la 20 de puncte distanţă de rivala istorică Celtic. De asemenea, el a fost desemnat cel mai bun pasator din campionatul scoţian, cu 12 assist-uri.

Cariera lui Ianis Hagi s-a schimbat de când a ajuns în insulă. Hagi JR. a ajuns prima dată în Scoţia sub formă de împrumut, dar evoluţiile sale i-au determinat pe cei de la Rangers să achite clubului Genk 6 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare