Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rangers îşi face echipă de Liga Campionilor. Cinci transferuri din Premier league, inclusiv un "rival" pentru Ianis Hagi, adus de la Arsenal

Rangers îşi face echipă de Liga Campionilor. Cinci transferuri din Premier league, inclusiv un "rival" pentru Ianis Hagi, adus de la Arsenal
Comentarii

Rangers a câştigat titlul în Scoţia, după ce a dominat fără emoţii campionatul şi a câştigat lupta cu marea rivală de la Celtic.

Echipa lui Steven Gerrard se pregăteşte pentru preliminariile Ligii Campionilor, iar oficialii clubului au conturat deja lista de transferuri pentru vara acestui an. Cinci jucători din Premier League sunt doriţi de Rangers:

  • Gary Cahill (Crystal Palace)
  • Christian Benteke (Crystal Palace)
  • Aleksandar Mitrovic (Fulham)
  • Jonjo Shelvey (Newcastle)
  • Reiss Nelson (Arsenal)

Interesant este că Nelson va fi adus pentru a-i face concurenţă lui Ianis Hagi. Mijlocaşul de 21 de ani a fost crescut de Arsenal, iar după un împrumut, în 2018, la Hoffenheim, Nelson a revenit la "tunari", însă n-a reuşit să se impună, iar în actuala stagiune are doar 9 meciuri jucate, în toate competiţiile, astfel că oficialii clubului vor să se despartă de fotbalistul englez.

"Rangers a avut succes cu jucătorii tineri în ultimii doi ani. Nelson este un jucător dornic de afirmare care ar putea oferi un plus în atac. Reiss Nelson s-a luptat pentru postul său în echipa lui Arsenal în acest sezon, însă în trecut a arătat că are un mare potenţial. El a strălucit în vremea împrumutului său în Bundesliga, la Hoffenheim. Este un jucător rapid, tehnic şi cu o viziune bună. El ar putea fi adus de Steven Gerrard pentru a le face competiţie lui Ryan Kent, Ianis Hagi şi Joe Aribo. Se vorbeşte despre un împrumut sau chiar despre un transfer permanent” , au scris jurnaliştii de la Glasgow Live.

Afla mai multe despre: ianis hagirangers 

viewscnt
Articole similare