Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a ajuns la cinci victorii consecutive. Mutu îi ţine cu picioarele pe pământ pe jucători: ”Au de muncit în continuare” + Ce spune despre Rareş Ilie

Rapid a ajuns la cinci victorii consecutive. Mutu îi ţine cu picioarele pe pământ pe jucători: ”Au de muncit în continuare” + Ce spune despre Rareş Ilie

Superliga

Comentarii

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a patra a play-out-ului Ligii 1. Pentru giuleşteni este al cincilea succes consecutiv.

Rapid a ajuns la cinci victorii consecutive. Adi Mutu îi ţine cu picioarele pe pământ pe jucători: ”Au de muncit în continuare”

Au marcat Ioniţă ’46 şi Ilie ‘75.

Adi Mutu, antrenorul echipei Rapid, a vorbit despre victoria obţinută în deplasare, la Arad. 

„O victorie importantă, mare, în faţa unui public numeros, pe care nu l-aş numi ostil. Pentru noi a contat foarte mult că au venit suporterii noştri, care ne-au dat în anumite momente aripi.

Au fost o partidă grea, s-a jucat «care pe care» la mijloc în special în prima repriză. În repriza a doua am reglat anumite mişcări ale băieţilor, iar ambiţia şi determinarea cu care au intrat s-au văzut.

Băieţii merită felicitări, e o perioadă bună, nu neg, dar e imperativ să rămânem cu picioarele pe pământ. Trebuie să continuăm să facem lucruri bune, să rămânem concentraţi şi serioşi la antrenamente, determinaţi şi să avem grijă de fiecare detaliu, astea fac diferenţa”, a spus Mutu la Orange Sport. 

Echipele care au evoluat:

UTA: Fl. Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Shliakov – Vorobjovas (Dangubic ’68), Batha, Ubbink (Matei ’85) – Cardoso, Miculescu, Otele (Laukzemis ’87). Antrenor: Ionuţ Badea .

Rapid: H. Moldovan – Belu Iordache, Săpunaru, D. Grigore, J. Morais – Kait, Al. Ioniţă (Dandea ’65), Al. Albu – N. Carnat, Vojtus (Marzouk ’81), R. Ilie (Pănoiu ’85). Antrenor: Adrian Mutu.

Afla mai multe despre: rapiduta arad 

viewscnt
Articole similare