Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a obţinut cu greu un punct în derby-ul cu Dinamo, dar Mihai Iosif nu e îngrijorat: ”Am fost mereu constanţi, bine sau rău”

Rapid a obţinut cu greu un punct în derby-ul cu Dinamo, dar Mihai Iosif nu e îngrijorat: ”Am fost mereu constanţi, bine sau rău”

Rapid

Comentarii

Dinamo şi Rapid au ermizat în părima întâlnire oficială din ultimii şase ani, scor 1-1. După ce Torje deschisese scorul, Carnat i-a salvat pe giuleşteni cu o super execuţi, în ultimele minute.

Rapid a trăit periculos derby-ul cu Dinamo şi a fost la un pas să piardă prima confruntarea cu ”câinii” din ultimii şase ani. După ce Torje deschisese scorul în minutul 55, Carnat, introdus de pe bancă, i-a salvat pe giuleşteni, cu o super execuţie, în ultimele minute. Stadionul a amuţit în minutul 36, la prăbuşirea lui Răuţă, însă fotbalistul ar fi acum într-o stare stabilă.

”Câinii” au dominat, dar au pierdut iar două puncte pe final de meci, la fel ca în partida cu UTA. În urma fluierului dinal, Mihai Iosif a recunoscut că echipa sa a trăit periculos derby-ul, dar şi-a felicitat jucătorii că au reuşit să scoată un punct până la urmă.

Rapid a obţinut cu greu un punct în derby-ul cu Dinamo, dar Mihai Iosif nu e îngrijorat

Un punct pe final, ne-a trecut glonţul pe la ureche. Ne-au surprins, nu am avut aceaaşi atitudine ca la ultimul meci, am schimbat sistemul la pauză şi am aruncat tot ce puteam în atac. De data asta am fost inspirat, de alte dăţi nu. Dacă l-am băgat (n.r. pe Alex Ioniţă) înseamnă că am încredere în el şi o să îi acord încredere în continuare.

Încrederea nu se acordă după doar un meci, se vede ce se întâmplă şi la antrenament. Ne-a lispit Junior cum ne-a lipsit mereu când a fos absent cineva pe flancuri, din păcate şi Goge e accidentat şi a trebuit să improvizez.

Nu sunt dezamăgit de Hilstei, e un post pe care nu a mai juact, a avut şi momente mai nereuşite, dar şi-a facut datoria şi felicit toţi jucătorii. La 1-1 ne doream victoria, cum aţi văzut. Am fost constanţi mereu, bine sau rău. Au lipsit galeriile ambelor echipe, cred că era şi mai spectaculos meciul.

Lipsa lor se simte. Eu ţin mult la jucători, poate mă supăr un moment, dar îmi trece. Trebuie să fiu alături de ei întotdeauna. Meciul de cupă ne-a costat cam patru accidentări şi vom vedea (n.r. ce vor face în următorul meci din cupă)”, a declarat Mihai Iosif.

 

 

Afla mai multe despre: rapiddinamo rapidmihai iosifliga 1 

viewscnt
Articole similare