Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a ratat transferul unui jucător cotat la 2.500.000 de euro. Ar fi fost util acum, cu Rrahmani accidentat | EXCLUSIV

Rapid a ratat transferul unui jucător cotat la 2.500.000 de euro. Ar fi fost util acum, cu Rrahmani accidentat | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti a avut o campanie interesantă de transferuri în vară, însă nu au fost bifate toate obiectivele stabilite de către conducere.

Unul dintre jucătorii pe care Rapid i-a dorit foarte mult la echipă, în vară, a fost mijlocaşul ofensiv Rareş Ilie (20 de ani).

  • Fotbalistul pe care l-a vândut la Nice, în vara lui 2022, în schimbul a 5.000.000 de euro.

Rareş Ilie a refuzat să se întoarcă la Rapid

Conform informaţiilor deţinute de Orange Sport, Rapidul şi-a dorit foarte mult să-l readucă în Giuleşti pe Rareş Ilie, fie şi sub formă de împrumut, într-un sezon în care obiectivul nedeclarat este câştigarea titlului.

Rareş Ilie a fost anunţat de către şefii lui Nice că nu face parte din planurile pentru sezonul competiţional 2023/2024, aşa că agenţii săi au încercat să-i găsească un club unde să evolueze constant.

Rapidul a aflat imediat planul francezilor, aşa că s-au oferit să-i dea o mână de ajutor tânărului fotbalist, care s-ar fi putut transforma, într-un final, într-un ajutor reciproc.

  • 2.500.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Ilie, conform transfermarkt.de.

Rapidul i-a făcut o propunere concretă lui Rareş Ilie, însă internaţionalul român de tineret a considerat că nu întoarcerea în Superligă ar fi un pas înapoi în cariera sa, aşa că s-a orientat către un alt campionat din Europa.

A acceptat să meargă la Lausanne Sport, formaţie din prima ligă a Elveţiei, deţinută de acelaşi grup de investitori - INEOS.

Pentru Rareş Ilie, alegerea pare a fi una corectă, deoarece este considerat om de bază la Lausanne. A bifat 11 meciuri, 2 goluri şi 3 pase decisive, fiind într-o continuă creştere de formă.

De partea cealaltă, Rapidul ar fi avut mare nevoie acum de un jucător precum Rareş Ilie, care poate acoperi toate posturile din zona ofensivă.

Rareş Ilie ar fi putut juca chiar şi atacant, post ce-i dă mari bătăi de cap lui Cristiano Bergodi, mai ales acum, după ce Albion Rrahmani s-a accidentat grav şi va lipsi cel puţin o lună de zile.

  • În acelaşi timp, Rareş Ilie ar fi îndeplinit şi regula U21.

Afla mai multe despre: albion rrahmanirares ilielausanne 

viewscnt
Articole similare