Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid are probleme de lot înaintea derby-ul cu FCSB! Mihai Iosif: ”Vom băga foarte mulţi juniori”

Rapid are probleme de lot înaintea derby-ul cu FCSB! Mihai Iosif:  ”Vom băga foarte mulţi juniori”

Rapid

Comentarii

FCSB primeşte vizita formaţiei Rapid miercuri, 15 decembrie, de la ora 20:30.

Rapid are probleme de lot înaintea derby-ul cu FCSB! Mihai Iosif:  ”Vom băga foarte mulţi juniori” 

Mihai Iosif, antrenorul echipei Rapid, a prefaţat duelul cu roş-albaştri şi a dezvăluit că are probleme de lot. Dragoş Grigore, Cătălin Hlistei, Alexandru Ioniţă II, Nicolae Carnat sau Saifeddine Alami sunt jucătorii pe care nu se pot baza giuleştenii, aceştia fiind accidentaţi.

Astfel că Iosif va improviza pentru meciul cu FCSB. „Vom avea mulţi juniori” anunţă antrenorul. 

„Un derby de tradiţie al fotbalului românesc pe care îl tratăm cu maximă seriozitate şi sperăm să ne ridicăm la înălţimea aşteptărilor. Este cel mai greu moment al sezonului, nu pentru că jucăm cu FCSB, ci pentru că avem foarte mulţi accidentaţi. 

Vom băga foarte mulţi juniori. Sper să dea totul pentru culorile clubului. Nu îşi revine nimeni dintre cei accidentaţi pe o perioadă mai lungă.Nu prea am jucat cu FCSB de multe ori în ultimii 7 ani. Cu siguranţă vor fi la înălţime. Luăm pas cu pas fiecare meci. Ca o astfel de rivalitate nu contează locul din clasament”, a spus Mihai Iosif, într-o conferinţă de presă. 

Cristi Săpunaru, fundaşul echipei Rapid, a prefaţat duelul cu FCSB. 

”O victorie ar însemna 6 puncte. Mai adăugăm puncte pentru a ne atinge obiectivul. E o echipă bună, sunt copii talentaţi. Noi trebuie să ne facem jocul şi să obţinem victoria. Noi trebuie să ajutăm tinerii nu să le dăm în cap. Fotbalul se joacă agresiv. Sper să fie un meci frumos”, a mărturisit Săpunaru. 

Cele două formaţii s-au întâlnit pentru prima dată după mai bine de şase ani în august, cu giuleştenii ieşind învingătorii surpriză din acea partidă.

1-0 a câştigat atunci echipa lui Mihai Iosif, graţie unui autogol marcat de Vinicus, dintr-o greşeală a lui Iulian Cristea.

Afla mai multe despre: rapid - fcsbmihai iosifcristi sapunaru 

viewscnt
Articole similare