Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid - CFR Cluj | Testul maturităţii pentru giuleşteni

Rapid - CFR Cluj | Testul maturităţii pentru giuleşteni

Pariuri sportive

Comentarii

De Ziua Muncii, în anul centenarului, rapidiştii au în faţă o mare provocare: să câştige două derby-uri la rând pe noul Giuleşti. Cu FCSB le-a ieşit pasenţa, urmează un test cel puţin la fel de greu cu CFR-ul lui Dan Petrescu. Mizăm pe Rapid, dar cu prudenţă.

Rapid - CFR Cluj, luni, 20:30, Orange Sport 1

Victoria cu FCSB a fost o gură uriaşă de oxigen pentru rapidişti. Nu mai câştigaseră de cinci etape, iar scaunul lui Mutu se clătina tot mai serios.

Chiar dacă visul titlului în anul centenarului s-a dus pe apa sâmbetei, giuleştenii mai au un obiectiv important - cupele europene.

Rapid e pe 5 în playoff, iar o victorie cu CFR ar înseamna speranţe pentru un loc direct în preliminariile Conference League, fără un eventual baraj cu altă echipă din playout.

Mutu se poate baza din nou pe Costache, suspendat la derby-ul cu FCSB. În schimb, la CFR sunt probleme mari. Deac este accidentat, iar Burcă îşi ispăşeşte o etapă de suspendare.

Ardelenii vin în Giuleşti după înfrângerea cu Farul (0-1) şi eliminarea din semifinalele Cupei României Betano (0-3 cu Sepsi). Cu Petrescu pe bancă, CFR a pierdut de fiecare dată în Giuleşti.

Pentru clujeni, care se confruntă şi cu probleme financiare, pare un final de ciclu, după cinci titluri la rând. Dacă mai luăm în calcul şi că Rapidul va avea parte de o susţinere masivă din tribune, avem premisele unui meci de 1X cu o cotă de 1.70 la Betano.

Dragoş Grigore, ”măcelarul” din Giuleşti

Rapid are cei mai experimentaţi fundaşi centrali din campionat. Dragoş Grigore şi Săpunaru au împreună 75 de ani. Cei doi sunt şi printre cei mai agresivi apărători. Au strâns împreună 14 cartonaşe galbene în acest sezon.

Contrar aşteptărilor, Săpunaru a fost avertizat doar de patru ori. Dragoş Grigore are o medie de aproape un ”galben” la două meciuri.

N-a scăpat nici la derby-ul cu FCSB şi sunt şanse mari să ia cartonaş şi contra CFR-ului. 1.93 e cota la Betano pentru ca Dragoş Grigore să primească un cartonaş galben. 

Echipe probabile:

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Grigore, Morais – Kait, Albu, Emmers – Funsho, Dugandzic, Pănoiu

CFR Cluj: Scuffet – Manea, Kollinger, Yuri, Camora – Boateng, Muhar, Cvek – Birligea, Janga, Krasni

Afla mai multe despre: pariuri 

viewscnt
Articole similare