You are here:

Rapid – Dinamo | Cele mai tari cote la Betano

Rapid – Dinamo | Cele mai tari cote la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Fără victorie cu Lennon pe bancă, rapidiştii ştiu că încă un pas greşit ar putea înseamna despărţirea de antrenorul nord-irlandez. Şi fanii şi-au pierdut răbdarea şi îl cer de urgenţă pe Şumudică. Chiar dacă Dinamo a început mult mai bine campionatul, Rapid este mare favorită în derby.

Dinamo n-a câştigat niciodată pe noul stadion Giuleşti

Cu un lot mult mai valoros decât al rivalei Dinamo, Rapid este la patru puncte în spate. Giuleştenii sunt specialiştii remizelor în acest start de sezon. În cinci etape, au făcut patru rezultate de egalitate şi au suferit o înfrângere (0-1 cu Petrolul).

Dinamo a pierdut în prima etapă cu CFR Cluj (2-3), dar şi-a revenit repede. Acasă a reuşit două victorii cu 4-1, cu Petrolul şi Gloria Buzău, iar în deplasare a scos două remize (1-1 cu Sepsi şi 2-2 cu Poli Iaşi). La meciurile directe din ultimii ani, Rapid are un avantaj uriaş în faţa alb-roşiilor. De nouă ani n-au mai pierdut giuleştenii derby-ul cu Dinamo.

Acum, în joc poate fi şi soarta antrenorului Neil Lennon. Fanii i-au cerut demisia tot mai insistent. Doar o victorie contra lui Dinamo ar mai linişti apele în Giuleşti. La Betano, Rapid are cotă 1.78 la victorie.

Cu un Bet Builder vă puteţi mări considerabil cota. Rapid deschide scorul, câştigă meciul şi se dau peste 1.5 goluri în meci vă aduc o cotă de 2.55 la Betano.

Echipe probabile:

  • Rapid: Siegrist – Braun, Paşcanu, Ignat, Borza – Papeau, Gojkovic, Kait, Petrila – Burmaz, Rrahmani
  • Dinamo: Golubovic – Sivis, Boateng, Homawoo, Opruţ – Milanov, Gnahore, Cîrjan – Neagu, Selmani, Bani

Afla mai multe despre: rapiddinamobetanooariuri sportive 

viewscnt
Articole similare