Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, fără un jucător de bază la derby-ul cu U Craiova: "Cine-l va înlocui o să dea totul şi nu vom simţi lipsa lui!"

Rapid, fără un jucător de bază la derby-ul cu U Craiova: "Cine-l va înlocui o să dea totul şi nu vom simţi lipsa lui!"

Rapid

Comentarii

Junior Morais (34 de ani), fundaşul stânga al Rapidului, va lipsi la derby-ul giuleştenilor cu U Craiova, a anunţat Adrian Matei, antrenorul din acte al formaţiei "alb-vişinii". Matei a comentat şi faptul că oltenii vor face deplasarea la Bucureşti cu trenul, aşa cum au obişnuit în ultimii ani.

Rapid, fără un jucător de bază la derby-ul cu U Craiova

Rapid l-a trimis la conferinţa de presă pe Adrian Matei, antrenorul din acte al Rapidului, după ce FRF a schimbat regulile şi antrenorii fără licenţă PRO nu mai au voie să se ridice de pe bancă în timpul meciurilor, să dea indicaţii sau să vorbească după meciuri, la conferinţele de presă.

Matei a dat vestea că Junior Morais a va fi indisponibil şi a spus că fotbalistul care o să-l înlocuiască va face să nu se simtă lipsa sa. "Junior poate să fie o lipsă, dar ceilaţi care or să îi ia locul, pentru că încă nu a fost ales cel care o să îl înlocuiască pe Junior, cred că o să dea totul şi nu o să simţim lipsa lui", a spus Junior Morais, la conferinţa de presă.

Adrian Matei a comentat şi faptul că oltenii vor veni la Bucureşti, pe Arena Naţională, cu trenul: "De regulă cu trenul se călătoreşte foarte greu, se ajunge fparte greu la Bucureşti. E o echipă care încearcă să joace fotbal, care cred că va fi foarte disciplinată, că până la urmă cred că aici a fost succesul lui Laurenţiu Reghecampf, vom întâlni o echipă puternică. Cred că nu există o favorită în acest meci", a mai spus Adrian Matei.

Meciul Rapid - U Craiova se joacă sâmbătă, 28 august, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, în etapa a 7-a din Liga 1.

Afla mai multe despre: junior moraisrapidu craiovaaccidentarelipsa 

viewscnt
Articole similare