You are here:

Rapid, gata să pluseze! Oferă peste 1,5 milioane € şi luptă cu alte două echipe: "E licitaţie. Suntem băgaţi şi noi!"

Rapid, gata să pluseze! Oferă peste 1,5 milioane € şi luptă cu alte două echipe: "E licitaţie. Suntem băgaţi şi noi!"

Rapid

Comentarii

Rapid Bucureşti e gata să pluseze la licitaţia pentru jucătorul pe care îl are pe lista de transferuri. Cel puţin alte două cluburi au pus ochii, la rândul lor, pe jucătorul dorit de echipa din Giuleşti, iar preţul nu va fi unul mic.

Este vorba despre Louis Munteanu (22 de ani), atacantul Fiorentinei, de care italienii sunt gata să se despartă, având în vedere faptul că el este extrem de curtat. Printre echipele care îl vor pe Louis Munteanu se numără Rapid, FCSB şi CFR Cluj.

Licitaţie pentru Louis Munteanu! Rapid, gata să pluseze: "Suntem băgaţi şi noi"

De asemenea, s-a scris că echipe din străinătate sunt interesate, la rândul lor, de serviciile lui Louis Munteanu. Viorel Moldovan, preşedintele Rapidului, a dezvăluit că "alb-vişiniii" s-au înscris la licitaţia pentru transferul lui Louis Munteanu.

În plus, se pare că Rapid este gata ofere mai mult de 1,5 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Louis Munteanu.

"Louis Munteanu a confirmat în campionatul nostru. E la un nivel mai superior. Poate şi mai mult, cred că mai mult, cine vrea să îl ia acum (n.r. de 1,5 milioane euro). Văd că e o licitaţie, suntem băgaţi şi noi. Nu se ştie niciodată.

Rămâne de văzut, automat, din acest punct de vedere, trebuie să eliberăm un loc. Locul care va fi, Rrahmani. Pare un business. Cu Krasniqi, a părut tot un business şi a fost unul foarte reuşit. Eu nu eram aici. Vine pe 800.000 şi îl dai cu două milioane", a declarat Viorel Moldovan, conform Fanatik.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: rapidtransferlouis munteanuviorel moldovannegocierifiorentina 

viewscnt
Articole similare