Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Dan Şucu transferă portarul unei rivale de moarte

Rapid i-a găsit înlocuitor lui Horaţiu Moldovan! Dan Şucu transferă portarul unei rivale de moarte

Superliga

Comentarii

Pare doar o problemă de timp până când Horaţiu Moldovan nu va mai fi jucătorul Rapidului. Portarul giuleştenilor a făcut adevărate miracole, nu doar în poarta vişiniilor, ci şi între buturile echipei naţionale, astfel, este foarte puţin probabil ca ”Moldo” să îmbrace tricoul Rapidului şi din sezonul următor, ţinând cont că fostul portar al UTA-ei îşi poate mări cota şi la turneul final din Germania.

Afacere pe axa Şucu-Mititelu! Rapid vrea să transfere de la FCU Craiova 1948

În cazul în care Horaţiu Moldovan va pleca de la Rapid, giuleştenii vor trebui să-i găsească acestuia un înlocuitor cât de repede posibil, deoarece Virgil Drăghia a apărat doar în partide de Cupa României în ultimii doi ani, iar tânărul Bogdan Ungureanu (16 ani)  nu pare suficient de pregătit pentru a luat contact cu Superliga.

Din informaţiile ProSport, oficialii giuleşteni sunt dispuşi să îl transfere pe Ionuţ Gurău, portar aflat sub contract cu FCU Craiova 1948. În vârstă de 24 de ani, Gurău este doar a doua variantă de goalkeeper din echipa lui Adrian Mititelu, iar şansele ca acesta să apere şi în partidele următoare sunt minime, după gafa de la primul gol marcat de FCSB în meciul cu FCU, din ultima etapă de campionat.

Aceeaşi sursă relatează că giuleştenii au dubii în privinţa lui Gurău, din cauza jocului deficitar de picior. Portarul crescut de Academia Hagi a bifat şase meciuri în toate competiţiile în acest sezon şi nu a reuşit să păstreze poarta intactă în niciunul. (9 goluri prirmite)

  • Ionuţ Gurău este cotat de Transfermarkt la 600.000 de euro.

Dinamo Zagreb îl vrea pe Horaţiu Moldovan! Cum se poate realiza transferul

Din informaţiile AS.ro, discuţiile între portarul Rapidului şi gruparea de pe Maksimir sunt pe ultima sută de metri, iar campioana Croaţiei este pregătită să achite clauza de reziliere de aproape 1.000.000 de euro.

Moldovan ar urma să încaseze aproximativ 500.000 de euro pe sezon la Zagreb, o sumă mult mai generoasă decât cea pe care o încasează în momentul de faţă la Rapid. În cazul în care transferul lui Horaţiu în Croaţia se va realiza, acesta ar avea şanse uriaşe să devină portarul titular al echipei de pe Maksimir.

Dinamo Zagreb are un sezon foarte slab şi este pe locul trei în Croaţia, la nouă puncte de liiderul şi marea rivală Hajduk Split. ”Cetăţenii” sunt angrenaţi în grupele Conference League, dar vor părăsi cel mai probabil Europa, deoarece sunt pe ultimul loc într-o grupă modestă, din care mai fac parte Plzen, Astana şi Ballkani. Albaştrii au câştigat titlul, dar au fost eliminaţi din Liga Campionilor de AEK Atena, încă din turul trei al calificărilor.

  • Horaţiu Moldovan este cotat de Transfermarkt la 2.000.000 de euro. 

Afla mai multe despre: rapiddan şucufcu craiova 1948mititelumoldovan 

viewscnt
Articole similare