Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, încă un transfer bun pentru Liga 1. Romario Moise a semnat pe doi ani. Prima reacţie

Rapid, încă un transfer bun pentru Liga 1. Romario Moise a semnat pe doi ani. Prima reacţie

Rapid

Comentarii

Rapid a reuşit o nouă mutare importantă pentru Liga 1. Giuleştenii l-au transferat pe Romario Moise (24 de ani), fost la Astra şi UTA Arad.

Luni, 12 iulie, Rapid a anunţat oficial transferul lui Romario Moise, mijlocaş care ultima dată a jucat la Astra Giurgiu, club care a retrogradat în Liga 2 la finalul sezonului trecut.

Moise a semnat pe doi ani cu Rapid, până în 2023.

„Am avut mai multe oferte, dar Rapidul şi echipele de tradiţie nu se refuză. S-a creat o mare emulaţie în jurul Rapidului, ceea ce e normal, pentru că este o echipă atât de iubită, şi îmi doresc performanţă, ca peste tot. Voi munci mult şi voi da totul, iar ca echipă îmi doresc să fim uniţi, în spiritul Rapidului. Am jucat o dată contra suporterilor rapidişti, cu UTA, şi am fost copleşit de emoţie, a fost ceva foarte frumos. Mi-am dorit să revin, de data asta în tricoul Rapidului. Sunt nerăbdător să intru în spiritul Rapidului, am copilărit pe lângă Nico, Săpunaru, Oros… La Astra în vestiar se asculta imnul Rapidului după victorie, astfel am crescut în spiritul Rapidului şi abia aştept să îl simt pe pielea mea”, a spus Romario pentru fcrapid.ro.

Născut la Ploieşti, Moise a mai jucat în carieră pentru Astra Giurgiu, Petrolul Ploieşti şi UTA Arad, cu giurgiuvenii fiind campion în 2016.

Până acum, Rapid i-a mai transferat pe Cristi Săpunaru, Dragoş Grigore, Claudiu Belu, Ljuban Crepulja, Jr. Morais, Alexandru Albu şi Nicolae Carnat.



 

Afla mai multe despre: romario moiserapidoficialtransfer 

viewscnt
Articole similare