Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, încurajată să joace cu Alexandru Stan în ciuda vârstei: ”Şi FCSB a procedat la fel cu Tavi Popescu!” | EXCLUSIV

Rapid, încurajată să joace cu Alexandru Stan în ciuda vârstei: ”Şi FCSB a procedat la fel cu Tavi Popescu!” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Stan (17 ani) este promisiunea Rapidului. Dan Şucu are multe aşteptări pentru viitor de la tânărul jucător.

Alexandru Stan, varianta ”surpriză” de la Rapid

Rapid a căutat toată perioada de mercato o dublură pentru Dugandzic, pare că a dat lovitura cu Rrahmani, însă fotbalistul s-a accidentat.

Albion Rrahmani, atacantul Rapidului, s-a accidentat la echipa naţională a statului Kosovo şi va fi indisponibil în următoarele luni. Motiv pentru care clubul din Giuleşti au intrat în alertă.

Astfel, cei de la Rapid vor fi nevoiţi să găsească o soluţie cât mai repede. În studioul Orange Sport, MM Stoica şi Basarab Panduru au analizat opţiunile avute de giuleşteni. MM Stoica îi încurajează pe cei de la Rapid să se bazeze pe Alex Stan, un atacant de 18 ani al Rapidului, care se anunţă a fi un mare talent. 

”De ce să nu joace cu Stan? La noi cu Tavi Popescu s-a întamplat la fel, a început să joace la 17 ani, din cauza unei situaţii, Covid etc, a rămas în echipa, pare să fie şi la Stan la fel. Am văzut că cei de la Rapid vorbesc foarte frumos despre Alexandru Stan, eu l-am văzut.

Gândim despre jucătorii tineri că pot juca extrem, un fundaş dreapta, nu ne gândim în ax sau zona centrală, de ce? De ce să nu fie un jucător bun, număr 9? Fizic are. Nu se ştie niciodată, aşa s-a întâmplă şi la noi cu Tavi Popescu”, a mărurisit MM Stoica. 

  • 4 goluri în 3 meciuri are Alexandru Stan pentru echipa U18 a Rapidului în acest sezon

Alexandru Stan este un tânăr atacant în vârstă de 17 ani, care a apucat să joace două meciuri pentru echipa mare a Rapidului, însă nu a marcat vreun gol sau să ofere o pasă decisivă!

Afla mai multe despre: alexandru stanrapidmm stoicatavi popescu 

viewscnt
Articole similare