Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, interesată de transferul unui atacant din Italia. ”Aşa am auzit!” | EXCLUSIV

Rapid, interesată de transferul unui atacant din Italia. ”Aşa am auzit!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid Bucureşti e campioana de iarnă a Superligii în materie de transferuri realizate!

Formaţia din Giuleşti a investit 2.500.000 de euro, în această iarnă, numai în aducerea de jucători: 1.000.000 de euro pe Ermal Krasniqi, 400.000 de euro pe Borisav Burmaz, 400.000 de euro pe Mihai Aioani, 400.000 de euro pe Cătălin Vulturar şi 300.000 de euro pe Florent Hasani.

Se zvoneşte că mijlocaşul ceh Jakub Hromada (27 de ani), de la Slavia Praga, cotat la 1.300.000 de euro, va semna cu Rapid, însă nu se cunoaşte suma de transfer în acest caz.

Eu aşa auzisem!”

Ultimul transfer oficializat de către Rapid este cel al mijlocaşului român de la Lecce, Cătălin Vulturar, în schimbul a 400.000 de euro, plus 30% dintr-un viitor transfer. 

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, s-a declarat surprins de faptul că Vulturar s-a transferat la Rapid, deoarece a auzit că Rapid îl doreşte pe colegul său de la Lecce Primavera, atacantul Rareş Burnete.

Eu auzisem de Rareş Burnete că îl ia Rapid”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Rareş Burnete (20 de ani) este un atacant de perspectivă, internaţional de tineret, dorit de mai multe formaţii din Serie B, dar care a primit o singură şansă în Serie A, la Lecce, unde a reuşit şi o pasă de gol, într-o victorie cu Lazio, scor 2-1.

Lecce nu a dorit să-l lase să plece pe Rareş Burnete, chiar dacă nu a dus lipsă de oferte, deoarece îl consideră a treia variantă de atacant din lot, după Krstovic şi Piccoli.

  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Rareş Burnete, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: rares burnetemihai stoicadan sucu 

viewscnt
Articole similare