Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid îşi ia adio de la cupele europene! Argumentul FRF + Calculele de la baraj

Rapid îşi ia adio de la cupele europene! Argumentul FRF + Calculele de la baraj

Rapid

Comentarii

Neclarităţi mari în ceea ce priveşte barajul pentru Conference League! Din primele informaţii, Rapid nu ar avea nicio şansă să mai joace barajul chiar dacă Sepsi va câştiga Cupa României!

Rapid îşi ia adio de la cupele europene! Argumentul FRF

UPDATE  OFICIAL | Al doilea meci de baraj pentru calificarea în UEFA Conference League se va disputa vineri, 27 mai, cu începere de la ora 20.30, pe stadionul Ion Oblemenco, anunţă LPF.

Universitatea Craiova se va înfrunta cu câştigătoarea play-out-ului ediţiei 2021-2022

LPF precizează că, în cazul în care Sepsi OSK Sf. Gheorghe va câştiga finala Cupei  României, FC Botoşani, ocupanta locului secund în play-off, va disputa acest meci de baraj.

În cealaltă eventualitate, adică dacă Sepsi OSK nu va câştiga Cupa României, barajul preliminar va fi Sepsi OSK - FC Botoşani, programat luni, 23 mai, ora 20.30, la Sf. Gheorghe, iar câştigătoarea va da bătălia finală pentru UEFA Conference League.


GSP.ro a aflat în această dimineaţă că FRF se pregăteşte să informeze cluburile vizate în cursul zilei de azi. Potrivit surse menţionate anterior FRF invocă faptul că în ROAF este specificat doar când se înlocuieşte un club cu altul:  doar în cazul in care una dintre echipele calificate la baraj nu are licenta pentru cupele europene! Astfel Rapidul îşi iau la revedere de la cupele europene în actualul sezon. 

Mai exact:

-dacă Sepsi câştigă Cupa, FC Botolani va disputa barajul cu Universitatea Craiova

-dacă Sepsi pierde împotriva lui Voluntari în finala Cupei, atunci va disputa barajul preliminar cu FC Botoşani. 

Adrian Mutu a spus lucrurilor pe nume: ”Prefer să am vacanţă mai mult decât să ne facem de râs în Conference League”

Adrian Mutu şi-a exprimat părerea cu privire la posibila calificare a Rapidului la barajul pentru Conference League.

Rapid a pierdut cu CS Mioveni, scor 2-3, rezultat ce o clasează doar pe locul trei la finalul play-out-ului din Liga 1, în afara locurilor care duc barajul pentru cupele europene.

Antrenorul formaţiei bucureştene consideră că echipa sa nu a arătat că are atitudinea necesară pentru a evolua la respectivul baraj şi că preferă să profite de vacanţă pentru a-şi pregăti mai bine sezonul următor.

”(n.r. despre regulament) Trebuiau să ne zică şi nouă mai demult pentru că acum e uşor că am căzut pe locul trei... dar până acum am condus în play-out şi spuneau că joacă locurile şapte cu nouă. 

Ok, nu sunt neapărat să joc acest baraj pentru că am spus, nu merităm cu atitudinea asta. Nu am arătat în ultimele meciuri că merităm în Conference League sau barajul măcar.   

Prefer să am vacanţă mai mult şi să-mi pregătesc sezonul care vine mult mai bine şi sa dăm totul sezonul care urmează decât să mă duc cu o asemenea atitudine să ne facem de râs în Conference League”, a declarat Mutu.

Afla mai multe despre: rapidmutubaraj conference league 

viewscnt
Articole similare