Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, o ”pălărie” prea mare pentru Bergodi? ”S-a dus la Ploieşti să nu piardă! Nu poţi să iei campionatul aşa”| EXCLUSIV

Rapid, o ”pălărie” prea mare pentru Bergodi? ”S-a dus la Ploieşti să nu piardă! Nu poţi să iei campionatul aşa”| EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Petrolul Ploieşti şi Rapid Bucureşti au terminat la egalitate, scor 0-0, vineri, într-o partidă din etapa a 20-a din Superliga României.

În urma acestui rezultat, Petrolul Ploieşti a rămas pe locul 8, cu 27 de puncte, în timp ce Rapid a urcat pe locul 3, cu 32 de puncte, cel puţin provizoriu.

Zotta, despre primul ”11” ales de Bergodi: ”Nu ştiam la ce să mă uit mai bine!”

Prezent în studioul Orange Sport, Constantin Zotta, fost arbitru FIFA, consideră că abordarea lui Cristiano Bergodi a fost una mult prea precaută, care să-i ofere posibilitatea de a se închide şi de a nu pierde jocul.

O strategie greşită în opinia lui Constantin Zotta, deoarece pretenţiile la Rapid sunt mai mari. Nu doar de trei puncte câştigate în ultimele cinci etape de Superligă.

Rapidul nu a luat-o pe drumul cel bun. După ce vii după un parcurs cu rezultate foarte proaste, când galeria îţi întoarce spatele, când Bergodi e puţin ameninţat ai şansele să întâlneşti o echipă Petrolul care nu e în cea mai bună formă, care are probleme financiare şi suferă în joc.

Când am văzut echipa de început, nu ştiam la ce să mă uit mai bine. Să începi meciul cu o linie de mijloc Oaidă-Cristea-Albu - trei mijlocaşi centrali defensivi, unul mai defensiv ca altul şi mai joci şi cu Borza şi Cîrjan.

Cu ce gânduri te duci tu la Ploieşti? Să iei trei puncte? Niciodată. Ei s-au dus să nu piardă. Să acopere puţin oala asta încălzită. Cu o frică mare. Poate pe final să schimbe, să vină cu ceva. În loc să se ducă să câştige, să arate că e o echipă puternică, care trece printr-o perioadă grea, dar are valoareNu poţi să iei campionatul aşa, cred eu.

Mai mult de trei pase nu au făcut! Cred că ar trebui să înţeleagă (n.r. - Bergodi) că Rapid este o echipă care ţinteşte mai sus, la primele trei locuri. Te duci la Petrolul care este în cădere, îl schimbi pe Papeau în minutul 90 cu Grigore, când era deja 10 contra 10. Eu nu ştiu dacă suporterii rapidişti sunt fericiţi.”, a declarat Constantin Zotta, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: constantin zottacristiano bergodipetrolul - rapid 

viewscnt
Articole similare