Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rapid, obligată să ia titlul anul viitor?”. Primele reacţii după ce giuleştenii au intrat matematic în play-off | EXCLUSIV

”Rapid, obligată să ia titlul anul viitor?”. Primele reacţii după ce giuleştenii au intrat matematic în play-off | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid este pe locul 4 în SuperLiga, cu 49 de puncte, cu nouă mai puţine decât liderul Farul Constanţa.

”Rapid, obligată să ia titlul anul viitor?”. Primele reacţii după ce giuleştenii au intrat matematic în play-off | EXCLUSIV

Rapid ocupă locul patru în Liga 1, iar antrenorul Adrian Mutu le promite fanilor că echipa “îşi va arăta spiritul” în play-off.

După victoria cu Chindia Târgovişte, scor 2-0, Rapid a acumulat 49 de puncte. Este la nouă puncte de liderul Farul, la patru puncte de CFR Cluj şi la două puncte de FCSB.

  • Pe 1 martie, de la ora 20:30, în direct pe Orange Sport 1, Rapid joacă la Botoşani.

Constantin Zotta a analizat parcursul Rapidului din actualul sezon de Superligă. 

”La modul cum şi-a construit parcursul era normal să fie in play-off, dar li altele au investit şi n-au ajuns aici. Exemplu? Craiova, anul trecut. Aici lucrurile au mers bine. 

Dar de acum încolo trebuie să fie mai bună ca CFR, FCSB, Craiova, Farul. Tu trebuie să iei campionatu la un moment dat. Este o altă joacă asta. (n.r. E obligatoriu la anul să ia campionatul?) Nu, dar trebuie să fie prindă la anul 2-3, să se bată acolo!”, a declarat Zotta la Orange Sport. 

Până la finalul sezonului regulat, alb-vişiniii mai au de disputat trei partide, cu FC Botoşani (deplasare), Hermannstadt (acasă) şi Farul (deplasare).

Reacţia lui Mutu după ce Rapidul a prins play-off-ul:

„Sunt mulţumit că ne-am îndeplinit obiectivul cu patru etape înainte intrarea în play-off matematic. Nu am de ce să nu fiu mulţumit. Suntem pe traiectoria planificată înaintea acestui sezon. E o perioadă bună a echipei, o perioadă bună şi a mea ca antrenor. Îndeplinind obiectivul, bineînţeles că a doua zi nu o să fii niciodată mulţumit sau nu o să ne relaxăm, pentru că ne aşteaptă meciuri grele în play-off şi totodată posibilitatea de a face mai mult.

Sunt ambiţios şi echipa mea şi băieţii şi ambiţiile clubului sunt pe măsură. Atunci când îţi îndeplineşti obiectivul, a doua zi încerci să îţi mai adaugi unul pentru că timpul îţi oferă acest lucru şi în play-off se poate întâmpla orice”, a declarat Mutu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare