Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid şi-a găsit atacant! Va plăti 600.000 de euro în schimbul său

Rapid şi-a găsit atacant! Va plăti 600.000 de euro în schimbul său

Fotbal

Comentarii

Rapidul pare să-şi fi găsit atacantul mult aşteptat!

Rapidul a fost cu ochii pe mai mulţi atacanţi în această vară - printre ei Denis Drăguş şi Florin Andone - însă nu a reuşit să ajungă la niciun acord. Până acum.

Rapid a rezolvat transferul lui Albion Rrahmani!

Se pare că Dan Şucu şi Victor Angelescu şi-au dat acordul pentru a plăti 600.000 de euro în schimbul atacantului Albion Rrahmani (22 de ani) de la Ballkani, un jucător aflat în atenţia selecţionerului din Kosovo.

  • În acest start al sezonului, Rrahmani a înscris un gol contra nord-irlandezilor de la Larne, în preliminariile din Conference League.

''Rapid s-a înţeles cu atacantul lui Balkani, Albion Rrahmani, kosovar, 22 de ani, atacant, 1.87. Dan Şucu a plătit 600.000 de euro pentru Rrahmani, cu nişte cifre incredibile pentru Balkani. 34 de goluri şi 9 assisturi în 67 de meciuri la Balkani. 7 goluri în 6 meciuri în preliminariile Conference League, 2 assisturi în grupele Conference League, cu Slavia Praga şi CFR Cluj.

600.000 de euro a plătit Dan Şucu, vine la Rapid şi va fi anunţat oficial într-o săptămână, fiind kosovar e mai greu să-şi facă paşaport şi să intre în România. Cred că Rapidul a dat o mare lovitură, i-a adus lui Dugandzic un concurent serios. Mai lipseşte anunţul oficial, dar ştirea e 100%. E noul atacant al Rapidului, au bătut palma pentru 600.000 de euro”, a anunţat fanatik.ro.

Transferuri realizate de Rapid, în această vară:

Omar El Sawy (Csikszereda), Christopher Braun (CFR Cluj), Iulian Cristea (FCSB), Răzvan Oaidă (FCSB), Borja Valle (FC Cartagena), Cătălin Cîrjan (Arsenal U21)

Afla mai multe despre: albion rrahmanikosovoballkani 

viewscnt
Articole similare