You are here:

Rapid şi-a prezentat noile achiziţii. Cristi Manea, cel mai important transfer: "Dacă tragem toţi în aceeaşi direcţie avem o şansă foarte mare la titlu"

Rapid şi-a prezentat noile achiziţii. Cristi Manea, cel mai important transfer: "Dacă tragem toţi în aceeaşi direcţie avem o şansă foarte mare la titlu"

Rapid

Comentarii

Rapid şi-a prezentat miercuri transferurile realizate până acum în fereastra de mercato din vară.

Rapid, prima conferinţă de presă înainte de noul sezon

Cristian Manea, Rareş Pop, Claudiu Micovschi, Jakub Hromada, Timotej Jambor şi Filip Blazek au fost prezentaţi de ”Alb-vişinii”, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Sunt foarte fericit că am ajuns aici şi că voi juca în acelaşi tricou vişiniu. Am spus de multe ori că îmi place să văd suporteri mulţi în tribună şi aici i-am găsit. Antrenorul are o mentalitate diferită şi cred eu că ne va ajuta foarte mult.

Sunt impresionat de ce am găsit la Rapid, am cunoscut nişte oameni extraordinari, nu credeam că în România voi mai găsi aşa ceva. Iar despre suporteri nici nu mai are sens să vorbesc, o demonstrează ei la fiecare meci.

Avem jucători cu o calitate foarte mare şi consider că dacă vom sta bine în teren şi vom trage toţi în aceeaşi direcţie avem o şansă foarte mare să câştigăm titlul. Asta din experienţa mea. Pentru că da, cam pe unde am fost, am câştigat câte un trofeu sau mai multe", a spus Cristi Manea.

Cristian Manea a menţionat că este afectat de faptul că nu a prins lotul echipei naţionale pentru EURO 2024, însă este convins că va reveni la prima reprezentativă.

"Nu am mers la EURO şi e normal că m-a afectat puţin. Dar m-am bucurat pentru colegi că au făcut o figură frumoasă în Germania. Lucrul acesta mă motivează mult mai mult ca să arăt ce pot şi să demonstrez tuturor că poate au greşit. Eu sper că evoluţiile de la Rapid mă vor readuce la naţională, ăsta este obiectivul", a precizat el.

Ce a declarat Rareş Pop:

"Sper să am un parcurs excelent şi la finalul sezonului să ne bucurăm împreună cu fanii de multe reuşite. Lennon este un antrenor diferit, un antrenor cu multă experienţă. Şi-a impus noua ideologie de joc încă de la primul antrenament. Va fi un meci special în prima etapă pentru că voi juca împotriva echipei UTA la mine acasă. Însă mergem după toate cele trei puncte", a spus Pop.

Afla mai multe despre: rapidcristi maneacfr 

viewscnt
Articole similare