Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, start senzaţional de sezon: ”Noi sperăm să evităm retrogradarea”

Rapid, start senzaţional de sezon: ”Noi sperăm să evităm retrogradarea”

Superliga

Comentarii

Rapidiştii susţin că obiectivul pentru acest sezon este evitarea retrogradării, deşi echipa are un start senzaţional, cu zero goluri primite în primele 4 etape.

Până acum, Rapid este una dintre revelaţiile campionatului. După primele 4 etape, giuleştenii au reuşit să acumuleze 10 puncte şi nu au niciun gol primit.

Cu toate acestea, rapidiştii susţin că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare. Însă acest obiectiv poate fi adaptat pe parcurs, în funcţie de forma echipei.

Rapid, start în forţă: ”Meciul cu FCSB o să fie total diferit”

Mihai Iosif a dat toate calculele peste cap şi a reuşit să formeze o echipă care a surprins pe toată lumea. Rapid are 3 victorii în primele 4 etape, un egal şi nu a primit niciun gol până acum. Ultimul succes a fost chiar în această etapă, 1-0 cu FC Argeş, în deplasare.

Din Liga 1, doar Farul mai are zero goluri primite, dar echipa lui Gică Hagi are un meci în minus. Cu toate acestea, Adrian Bălan susţine că obiectivul echipei este salvarea de la retrogradare.

Atacantul în vârstă de 31 de ani spune că primul test important pentru Rapid va fi în etapa următoare, când giuleştenii îi întâlnesc pe rivalii de la FCSB:

”Meciul cu FCSB o să fie total diferit, sper să îi facem fericiţi pe fani în continuare şi sper să le aducem victoria şi etapa viitoare. Suporterii de când Rapidul a fost în faliment aşteaptă acest derby.

Ne-au urmat la fiecare meci, ne-au împins de la spate şi cu siguranţă victoriile acestea sunt şi datorită lor. Noi sperăm să evităm retrogradarea, în primul rând, dar noi sperăm şi la mai mult”, a spus Adrian Balan.

Afla mai multe despre: adrian balan 

viewscnt
Articole similare