Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid transferă, dar nu este văzută cu şanse la titlu. ”Nu a venit nimeni! Cine? Cîrjan? Borja Valle?” | EXCLUSIV

Rapid transferă, dar nu este văzută cu şanse la titlu. ”Nu a venit nimeni! Cine? Cîrjan? Borja Valle?” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Rapid este una dintre cele mai active echipe din Superligă în această campanie de ”mercato”, însă nu toată lumea o vede cu şanse reale la titlu, în acest sezon.

În momentul de faţă, Rapidul a perfectat şase transferuri: Omar El Sawy de la Csikszereda, Christopher Braun de la CFR Cluj, Iulian Cristea şi Răzvan Oaidă de la FCSB, Borja Valle de la Cartagena şi Cătălin Cîrjan de la Arsenal (împrumut).

Cu toate acestea, nu este considerată capabilă să conteze în lupta pentru titlu, în acest sezon, dacă nu mai operează şi alte mutări.

Rapidul, scoasă din calcule

Prezent în studiourile Orange Sport, Bogdan Cosmescu consideră că niciunul dintre jucătorii aduşi nu îşi poate asuma responsabilitatea de a trage după el echipa, într-un sezon foarte lung, în care va fi nevoie de foarte multă personalitate pentru a conta în lupta pentru trofeu.

Comentatorul sportiv se îndoieşte de calitatea sportivă actuală a lui Borja Valle, după doi ani şi jumătate de la despărţirea de Dinamo, cu meciuri pentru Khor Fakkan (Iran), Alcorcon şi Cartagena (Spania).

Dar ţie ţi se pare că Rapid a făcut transferuri ca să conteze în lupta pentru titlu? Mie nu mi se pare. Poate mă înşel, dar mie nu mi se pare. Nu a venit nimeni. Nu pot să cred că Oaidă şi Cristea sunt jucători care schimbă destinul unei echipe.

Nu mi se pare. Poate că or fi. Poate scoate Mutu din ei. Încă o dată, m-am învăţat minte, nu mai zic nimic de când Hagi a reuşit cu nişte unii de care râdeam. Şi acum râd, de unii de la Mioveni, de la FC Argeş, dar nu mai zic nimic.

Nu mi se pare că Rapid a adus...Pe cine? Cîrjan? Braun? Borja Valle, au trecut doi ani peste el. A  jucat la liga  a doua sau a treia. Cred că a coborât şi pe la a treia un pic. Că a dat gol de la 50 de metri? E frumos, dar fotbalul nu se joacă doar cu aşa ceva.

Şi Căpăţînă dădea goluri de la 50 de metri şi asta nu înseamnă că a făcut treabă bună la Craiova. Nu mi se pare că Rapidul a făcut transferuri care să o aşeze în postura de favorită la titlu”, a declarat Bogdan Cosmescu, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: vallecirjanoaidacristeacosmescu 

viewscnt
Articole similare