Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Ofertă pentru un super transfer. ULTIMA ORĂ

Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Ofertă pentru un super transfer. ULTIMA ORĂgalerie foto

Rapid

Comentarii

Rapid a încercat un tun pe piaţa transferurilor. Giuleştenii au făcut o ofertă concretă, în vară, pentru Paul Anton (30 de ani) şi au încercat un super transfer având în vedere că, la vremea respectivă, abia promovaseră în Liga 1.

Rapid, TUN pe piaţa transferurilor! Ofertă pentru un super transfer. ULTIMA ORĂ

În vară, după promovarea în Liga 1, Rapid a reuşit mai multe transferuri importante, printre care Cristian Săpunaru şi Dragoş Grigore, dar şi alte nume cu vechime pe prima scenă, precum Junior Morais. Din informaţiile Telekom Sport, Rapid l-a dorit, în vară, şi pe Paul Anton, fostul căpitan al lui Dinamo.

Pe modelul Dragoş Grigore, Rapid a încercat să-l transfere pe Paul Anton şi a făcut o ofertă concretă pentru mijlocaş, însă acesta a refuzat. După despărţiea de Dinamo, care a avut probleme cu banii după ce a fost preluată de Pablo Cortacero, Paul Anton a fost o perioadă liber de contract, după care şi-a găsit echipă.

În prezent, Paul Anton joacă în liga a doua din Spania, la Ponferradina, unde este coleg cu un alt fotbalist român, Alexandru Paşcanu (23 de ani), fost la Licester U23 şi CFR Cluj.

  • 800.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Anton în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt
  • 18 meciuri a jucat Paul Anton la Ponferradina în acest sezon, în care a adunat 847 de minute

Ce a spus Paul Anton despre un transfer la Rapid

Într-un interviu exclusiv acordat Telekom Sport, Paul Anton a vorbit despre o posibilă revenire în Liga 1, chiar la Rapid, pe modelul Dragoş Grigore. "E un club pe care eu îl respect foarte mult, cum de altfel respect majoritatea cluburilor, dar momentan sunt aici şi sunt concentrat pe ce am de făcut aici.

Cu siguranţă sunt echipe din România pentru care nu aş juca, nu mă văd în tricoul celor de la FCSB, cum cred că nici ei nu sunt interesaţi de serviciile mele.

Aşa că pot să zic într-adevăr că ar fi un club la care nu aş putea, din mai multe motive, nu aş putea să evoluez, dar cu siguranţă nici ei nu ar fi interesaţi de mine”, a declarat Paul Anton, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: rapidpaul antonofertatransfer 

viewscnt
Articole similare