You are here:

Rapidiştii, nemulţumiţi că nu li se permite fanilor „alb-vişinii” accesul în tribune la partida cu Cernavodă. „Nu înţelegem!”

Rapidiştii, nemulţumiţi că nu li se permite fanilor „alb-vişinii” accesul în tribune la partida cu Cernavodă. „Nu înţelegem!”

Fotbal

Comentarii

Jandarmeria română a decis ca meciul dintre Axiopolis Cernavodă şi Rapid Bucureşti, de vineri, 30 noiembrie, ora 14, partidă contând pentru etapa a XV-a din Liga 3, să se dispute fără spectatori, lucru care i-a nemulţumit total pe rapidişti.

„FC Rapid Bucureşti îşi exprimă nemulţumirea pentru faptul că meciul din campionat de la Cernavodă se va disputa fără spectatori din motive de securitate. Nu înţelegem de ce prezenţa suporterilor Rapidului la o partidă disputată în deplasare este considerată în mod obligatoriu cu grad ridicat de risc? Nu înţelegem de ce echipa noastră trebuie să fie privată de aportul celui de-al 12-lea jucător care a fost de-a lungul întregii istorii Galeria Rapidului? În condiţiile în care un stadion a fost omologat şi partidele cu alte partenere de întrecere se dispută cu public, de ce în compania Rapidului porţile sunt închise? De ce meciul nu a fost mutat pe o altă arenă unde spectatorii să îşi poată aplauda echipa favorită? 

Sunt întrebări la care probabil nu vom primi răspuns. Iar stadioanele din toate eşaloanele fotbalului românesc vor rămâne mereu goale. Însă n-ar trebui ignorat un amănunt elementar şi universal valabil: FOTBALUL ESTE PENTRU SUPORTERI!”, se arată în comunicatul transmis de echipa din Giuleşti.

Afla mai multe despre: liga 3rapidfanii nu au voie la stadion 

viewscnt
Articole similare