Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii trag de Niculae să revină la echipă! Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Argeş: "Ne dorim din toată inima să revină!"

Rapidiştii trag de Niculae să revină la echipă! Giuleştenii au pierdut amicalul cu FC Argeş: "Ne dorim din toată inima să revină!"

Fotbal

Comentarii

Promovaţi în L3 jucătorii lui Constantin Schumacher au pierdut primul amical al verii, cel cu FC Argeş, 3-0. Cu veteranii Pancu, Maftei, Voicu, dar fără Daniel Niculae, giuleştenii au început pregătirile pentru noul sezon.

"Echipa va arăta mult mai bine de la meci la meci, iar când vom începe campionatul vom fi pregătiţi. Jucătorii conştientizează diferenţa de la liga a patra, la liga a treia, altfel, dacă nu o fac, vom avea probleme. Vom da totul pentru a ne atinge obiectivul: promovarea. Îmi doresc să revină Nico la sentimente mai bune,  ştiu că lângă el putem fi mult mai buni, el a fost 30 la suta din echipa noastră. În acest moment, depinde doar de el. El îţi doreşte acum să aibă o discuţie cu  cei din conducere, noi îl susţinem cu totul", spune Constantin Schumacher, antrenor Rapid.

"Liga a treia o să fie mult mai grea. La liga a patra veneau oamenii de la seviciu, aici avem în faţă jucători profesionişti, unii chiar care au jucat la Liga 1, dar noi ne vom pregăti la maximum. Trebuie să fim foarte puternici, să nu ne stea nimeni în cale. Farmecul vieţii o să fie mai puternic în Liga a treia, deşi acum am suferit o pierdere foarte, foarte mare. Nico este prietenul nostru şi lângă Pancu, e tot ce a însemnat Rapid la noul început. Eu, în sufletul meu, mai am o speranţă că Nico va fi lângă noi în vestiar, în contiuare. Ne dorim din toată inima să revină lângă noi. Aş fi în stare de orice ca Nico să revină la echipa lui de suflet ... Am încercat toţi să-l întoarcem", e concluzia fundaşului Ionuţ Voicu.

Afla mai multe despre: rapiddaniel niculaefc argesschumachervoicu 

viewscnt
Articole similare