Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidul a fost ”anemic” în meciul cu Sepsi. Viorel Moldovan: ”O atmosferă tristă în Giuleşti. Se simţea o stare de vacanţă” | EXCLUSIV

Rapidul a fost ”anemic” în meciul cu Sepsi. Viorel Moldovan: ”O atmosferă tristă în Giuleşti. Se simţea o stare de vacanţă” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Formaţia Rapid a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a opta a play-off-ului Superligii.

Rapid a fost ”anemic” în meciul cu Sepsi. Viorel Moldovan: ”O atmosferă tristă în Giuleşti. Se simţea o stare de vacanţă” | EXCLUSIV

Lovitura de start a fost dată de Rică Răducanu, care a fost şi sărbătorit de fani cu ocazia împlinirii a 77 de ani la 10 mai.

Cele două echipe s-au anulat reciproc, motiv pentru care fanii giuleşteni nu au avut parte de goluri. 

Viorel Moldovan a vorbit despre partida din Giuleşti a rămas dezamăgit de jocul gazdelor.

”Îl mai schimbi şi pe Dugandzic, post pe post. Dar, totuşi, poate voiai să câştigi meciul. Poate nu te mulţumeşti cu 0-0 şi vrei să mai bagi un atacant. Să mai pui o anumită presiune.

Nu mi-a plăcut starea de spirit. Mi s-a părut o atmosferă tristă, anostă. Parcă şi în tribune. Suporterii parcă nu au mai cântat ca altă dată, nu au fost efervescenţi. A fost o stare de vacanţă”, a declarat Viorel Moldovan. 

Echipele care au evoluat:

  • Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers (Ioniţă ’46), Kait, Al. Albu – Sefer (Pănoiu ’68), Dugandzic (Luckassen ’87), Bamgboye. Antrenor: Adrian Mutu. 
  • Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, R. Ispas – M. Ştefănescu, E. Papa (Păun ’74), Francisco Junior (Rodriguez ’82), C. Matei – Tudorie (Safranko ’68), Rondon (Varga ’82). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: rapidsepsi 

viewscnt
Articole similare