You are here:

Rapidul aduce un fost fotbalist de la Tottenham + Şumudică, încântat de noul atacant: ”N-a călcat unul ca el în România!”

Rapidul aduce un fost fotbalist de la Tottenham + Şumudică, încântat de noul atacant: ”N-a călcat unul ca el în România!”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică anunţă transferuri tari în finalul perioadei de mercato.

Rapid pregăteşte trei transferuri

Echipa lui Marius Şumudică se află pe poziţia 9 în clasament, cu nouă puncte obţinute după opt etape desfăşurate în sezonul regulat: o victorie, şase remize şi un eşec.

Marius Şumudică a anunţat astăzi transferul internaţionalul camerunez Clinton N'Jie (31 de ani), fost jucător la Tottenham şi Marseille. 

  • Pentru Rapid urmează meciul cu ”U” Cluj de luni, 16 septembrie, de la ora 21:00.

„Vreau să se liniştească toată lumea, inclusiv suporterii, vom aduce trei jucători! Nu vreau să spun mai multe acum, am mai spus că-l vrem pe Bîrligea şi nu s-a concretizat.

O să aducem un mijlocaş, un jucător de bandă şi un atacant. Clinton N'Jie mâine aterizează la Bucureşti! Din ce ştiu eu, este semnat precontractul.

Din punct de vedere al CV-ului, al cotei de piaţă, nu a venit niciodată în România un asemenea jucător. Pe N'Jie îl ştiu de la Sivasspor. A jucat la Tottenham, la Marseille, are meciuri în Premier League.

Are 31 de ani, are maturitatea necesară. A jucat şi contra CFR-ului, a câştigat Cupa în Turcia, este un jucător mare viteză, are o calitate foarte bună în duelurile unu la unu”, a declarat Marius Şumudică în direct în emisiunea Fanatik Superliga.

  • În 2018, cota lui Clinton N'Jie de piaţă era de 15 milioane de euro!

Afla mai multe despre: marius şumudicătransferurirapid 

viewscnt
Articole similare