You are here:

Rareş Pop este de neoprit în tricoul Rapidului! Cine a fost idolul noului puşti-minune din Giuleşti: ”Îi plăcea foarte mult”

Rareş Pop este de neoprit în tricoul Rapidului! Cine a fost idolul noului puşti-minune din Giuleşti: ”Îi plăcea foarte mult”

Rapid

Comentarii

Rareş Pop s-a adaptat excelent la Rapid, deşi nu am trecut nici măcar de jumătatea sezonului regulat.

Rareş Pop traversează o formă excepţională. Aripa pe care Dan Şucu a plătit 700.000 de euro a urcat pe primul loc în ierarhia golgheterilor Rapidului, cu trei goluri marcate.

La Clinceni, Rareş Pop a marcat două goluri frumoase, însă cel de 2-1 a fost cu adevărat deosebit. Fostul fotbalist al UTA-ei a trimis un trasor sub bara porţii apărate de Denis Rusu, iar reuşita sa le-a adus cele trei puncte ialomiţenilor.

Rareş Pop, vrăjit de un jucător cu un CV impresionant

Bogdan Oneţ, preşedintele clubului Atletico Arad, formaţie la care Rareş Pop şi-a făcut junioratul, a dezvăluit că ”perla” Rapidului l-a avut idol în copilărie pe Angel Di Maria, Campion Mondial cu Argentina în 2022.

De-a lungul carierei, Angel Di Maria a evoluat la echipe uriaşe din Europa, precum Real Madrid, Manchester United, PSG şi Juventus, iar în prezent activează la Benfica, formaţie care l-a lansat în fotbalul mare.

“La fotbalul care se joacă acum şi ce vedem în celelalte campionate, este foarte greu, dar nu imposibil. Chestia e să munceşti, Rareş încă nu ştie toate trucurile fotbalului. Trebuie să aprofundeze ce joacă, cum joacă.

Domnii de la Rapid ştiu mai bine acum ce au de făcut. Este şi investiţia lor. Trebuie să i se dea încredere, el trebuie să ştie că fotbalul are şi părţi bune şi părţi rele. Viaţa extrasportivă la fel. 

Sperăm să ajungă la fel ca şi Dennis Man, să joace într-un campionat puternic. Dacă nu, fotbal se poate juca şi în campionate precum Belgia, Olanda sau oriunde. Chiar un fotbal de calitate. 

Ţin minte că îi plăcea foarte mult Angel Di Maria. I s-a spus să îl studieze, să îi vadă ruperile de ritm. Să fie permanent imprevizibil. Şi neapărat să facă şi faza defensivă. 

Nu trebuie doar să fii prezent acolo, trebuie să te şi implici. Să blochezi centrări, să ai intervenţii. E mult mai complex fotbalul din ziua de azi. Nu avea o echipă preferată, se uita la fotbal”, a spus Bogdan Oneţ, pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: rareş popsuperligarapi 

viewscnt
Articole similare