Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rareş Pop sau Adrian Mazilu?” MM Stoica a ales fără ezitare | EXCLUSIV

”Rareş Pop sau Adrian Mazilu?” MM Stoica a ales fără ezitare | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a avut numai cuvinte de laudă la adresa celor doi jucători de 17 ani care au impresionat în actuala ediţie a Superligii, Rareş Pop de la UTA şi Adrian Mazilu de la Farul.

Mihai Stoica a ales între Pop şi Mazilu

Oficialul celor de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că îi place foarte mult jucătorul Rareş Pop, pe care îl consideră unul foarte talentat, însă nu crede că sunt şanse ca acesta să ajungă prea curând la FCSB.

Problema nu ar fi lipsa de valoare a jucătorului, ci faptul că FCSB este acoperită pe postul de mijlocaş dreapta, cu David Miculescu şi Andrei Cordea.

În acelaşi timp, MM este conştient că FCSB-ul ar fi obligată să bage mâna adânc în buzunar pentru a-l transfera pe Rareş Pop, un fotbalist în vogă al fotbalului românesc.

Întrebat pe cine vede mai talentat dintre el şi Adrian Mazilu, Mihai Stoica a ales fără ezitări.

”(n.r. - FCSB, interesată de Rareş Pop?) Nu s-a pus problema. Nu s-a discutat. Vorbim despre de un stângaci, care joacă şi-n stanga, şi-n dreapta. El se descurca mai bine pe picior invers, în partea dreaptă, dar nici în stânga nu joacă rău. E de-o seamă cu Mazilu, 17 ani. Amândoi stângaci. Amândoi cu calităţi fantastice. Sunt diferiţi ca stil.

Mie mi-a plăcut Rareş Pop de când l-am văzut, dar nu cred că se pune problema. Probabil se cere o sumă mare pe el şi noi nu cautăm atacant lateral.

(n.r. - cui îi prevede un viitor mai frumos?) E foarte greu la 17 ani să faci pronosticuri. Poate Mazilu, pentru că fizicul îl recomandă, dar nu se ştie niciodată. Rareş Pop e mai spre Moruţan ca profil. Aşa îl văd. Cu toate că Moruţan juca mai mult inter. Acum văd că joacă atacant lateral”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport

  • 17 meciuri, 6 goluri şi o pasă de gol a reuşit Adrian Mazilu la Farul, în actualul sezon al Superligii
  • 22 de meciuri, 3 goluri şi 3 pase de gol a adunat Rareş Pop la UTA, în actualul sezon al Superligii.

Afla mai multe despre: rares popmihai stoica 

viewscnt
Articole similare