You are here:

Răsplata lui Niţă după evoluţia României la EURO 2024. ”Numărul 1”

Răsplata lui Niţă după evoluţia României la EURO 2024. ”Numărul 1”
Comentarii

Florin Niţă (37 de ani) a fost unul dintre cei mai buni jucători din naţionala României la EURO 2024, iar prestaţiile sale excelente nu au trecut neobservate.

Niţă, alegerea celor de la FRF. Mesajul postat

Niţă a fost titular în poarta naţionalei în toate cele patru meciuri de la Euro 2024, scor 3-0 cu Ucraina, scor 0-2 cu Belgia, scor 1-1 cu Slovacia şi scor 0-3 cu Ţările de Jos. Tricolorii au ajuns în optimi după ce au câştigat grupa E, din care făcea parte şi Belgia.

Astfel fiind apreciat de toţi românii pentru prestaţia pe care a avut-o la EURO, FRF a anunţat că Florin Niţă este ”Tricolorul” lunii iunie pe reţelele sociale. 

”Numărul 1 de la EURO 2024! Florin Niţă a fost votat tricolorul lunii iunie!”, a scris echipa naţională pe Instagram. 

Ultimele veşti despre Niţă

Goalkeeper-ul României nu mai are contract cu Gaziantep, iar turcii au încercat să-l păstreze pe Niţă în lot, oferindu-i un contract pe doi ani. Românul a vrut un salariu de 800.000 de euro pe sezon, dar şi un bunos la semnătură de 400.000 de euro. Din păcate pentru Niţă, cei de la Gaziantep au refuzat imediat propunerea cerută de portar.

Astfel, Florin Niţă are două variante foarte importante: Arabia Saudită sau Rapid Bucureşti, acolo unde Dan Şucu îi oferă de asemenea un salariu uriaş pentru nivelul fotbalului românesc. Patronul de la Rapid îi oferă 30.000 de euro/lună lui Niţă, dar şi un bonus la semătură de 150.000 de euro.

Totuşi, goalkeeper-ul naţionalei nu este interesat nici de oferta din Superliga României, el fiind decis să plece în Arabia Saudită, acolo unde toate pretenţiile sale financiare pot fi acoperite.

Afla mai multe despre: florin niţănaţionala românieitransfer 

viewscnt
Articole similare