adplus-dvertising
You are here:

Răspuns pentru fanii FCSB. Ce se întâmplă cu fotbalistul indispensabil din echipa de start după ce nu a apărut la vizita medicală | EXCLUSIV

Răspuns pentru fanii FCSB. Ce se întâmplă cu fotbalistul indispensabil din echipa de start după ce nu a apărut la vizita medicală | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a făcut vizita medicală, miercuri, când lotul s-a reunit. De la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti a lipsit Paulo Vinicius (37 de ani), despre care Gheorghe Mustaţă a susţinut că nu ar mai fi dorit de Gigi Becali.

Ce se întâmplă cu Vinicius după ce a lipsit de la vizita medicală la FCSB

Paulo Vinicius a devenit om de bază la FCSB, după ce a fost unul dintre preferaţii lui Dan Petrescu la CFR Cluj. Brazilianul s-a impus rapid în echipa lui Gigi Becali, iar acum a avut o vacanţă prelungită.

Experimentatul apărător central urmează să revină la echipă şi nu există probleme între el şi club, contrat celor afirmate de liderul galeriei FCSB. 

Mihai Stoica a anunţat revenirea fotbalistului, iar oficialul echipei din Berceni a vorbit şi despre alţi fotbalişti. Florinel Coman s-a recuperat după ultima accidentară gravă şi se antrenează normal cu lotul condus de Toni Petrea. 

"Vinicius vine mâine, l-am lăsat, era normal. Ianis Stoica şi Perianu fac separat, dar vor intra şi ei. Coman face normal, e ok, Cordea ok, despre Musi o să mai auziţi", a declarat, printre altele, expertul Telekom Sport. 

Lista completă cu fotbaliştii FCSB-ului care s-au prezentat la vizita medicală

Portari: Andrei Vlad (22 de ani), Ştefan Târnovanu (21 de ani), Cătălin Straton (32 de ani), Alexandu Maxim (14 ani)

Fundaşi: Valentin Creţu (33 de ani), Iulian Cristea (27 de ani), Denis Haruţ (22 de ani), Andrei Miron (27 de ani), Risto Radunovic (29 de ani), Sorin Şerban (21 de ani)

Mijlocaşi: Andrei Cordea (22 de ani), Valentin Gheorghe (24 de ani), Răzvan Oaidă, Darius Olaru (23 de ani), Ovidiu Perianu (19 ani), Octavian Popescu (19 ani), Ovidiu Popescu (27 de ani), Alexandru Muşi (17 ani), Adrian Şut (22 de ani), Florin Tănase (27 de ani).

Atacanţi: Andrei Burlacu (24 de ani), Florinel Coman (23 de ani), Andrei Dumiter (22 de ani), Claudiu Keşeru (35 de ani), Ianis Stoica (19 ani).

Primul meci oficial din 2022 pentru FCSB va avea loc pe 23 ianuarie, chiar împotriva marii rivale la titlu, CFR Cluj, care are 10 puncte avans în fruntea clasamentului. 

viewscnt
Articole similare