Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul care nu lasă loc de interpretări! Ce-şi doreşte Enes Sali, convocat de Mirel Rădoi în naţionala României la doar 15 ani

Răspunsul care nu lasă loc de interpretări! Ce-şi doreşte Enes Sali, convocat de Mirel Rădoi în naţionala României la doar 15 ani
Comentarii

Enes Sali este unul dintre cei mai tineri tricolori din istorie, la doar 15 ani şi 8 luni. Într-un interviu acordat, noua "bijuterie" din fotbalul românesc a anunţat clar ce-şi doreşte pe plan internaţional.

Enes Sali: "Aş face România campioană mondială"

Enes Sali este unul dintre fotbaliştii propuşi de Gică Hagi în fotbalul românesc. El a debutat la 15 ani în Liga 1, a marcat deja şi a jucat pentru reprezentativa U17 a României.

Miercuri, el a fost convocat, în premieră, de Mirel Rădoi în echipa de seniori. Dacă va apărea un singur minut în una dintre partidele cu Islanda sau Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, atunci fotbalistul nu va mai putea juca pentru Turcia sau Canada, fiind eligibil şi pentru cele două naţionale. 

Într-un interviu, Enes Sali şi-a exprimat clar opţiunea. A recunoscut că-şi doreşte să devină campion sub tricolor şi să joace într-un campionat puternic, în care să se facă remarcat. 

Ce-ţi pregăteşte mama ta după ce dai goluri?

Muşchi de vită cu orez şi cam atât,

Filmul preferat.
Hobbit.

Papanaşii româneşti sau baclava?
Baclava. 

Dacă ai fi un supererou pentru 24 ore, ce ai face?
Aş face România campioană mondială.

Câte limbi străine vorbeşte Enes la 15 ani?
Două, turcă şi engleză.

Pe cine ai descrie la română la şcoală?
Pe Messi, că e cel mai bun jucător din toate timpurile şi că e idolul meu.

  • Tănărul internaţional român mai are o dorinţă de viitor şi speră într-o carieră notabilă în fotbal: "Vreau să joc într-un campionat puternic, să fiu unul dintre cei mai buni jucători din campionatul respectiv". 

Cine e Enes Sali

Gică Hagi l-a transferat pe Enes Sali l-a transferat direct de la celebra academie a lui FC Barcelona, La Masia. S-a întâmplat în vara lui 2018, după o discuţie pe care Gică Hagi a avut-o cu tatăl copilului.

Mijlocaş ofensiv, Enes Sali s-a născut în Toronto. Părinţii lui sunt români, de etnie turcă şi au emigrat în Canada în urmă cu mulţi ani. Enes Sali a început fotbalul în ţara în care s-a născut, la Woodbridge Strikers şi a impresionat încă de când era doar un copil.

 

Afla mai multe despre: enes salienes sali convocare romaniaenes sali farul constanta 

viewscnt
Articole similare