Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul care s-a auzit până la Belgrad după oferta Stelei Roşii pentru Markovic. Cârţu: "Ne insultă inteligenţa"

Răspunsul care s-a auzit până la Belgrad după oferta Stelei Roşii pentru Markovic. Cârţu: "Ne insultă inteligenţa"
Comentarii

Preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, nici n-a dorit să audă despre suma propusă iniţial de Steaua Roşie Belgrad pentru atacantul Jovan Markovic.

Sorin Cârţu, răspuns pentru Steaua Roşie după oferta pentru Jovan Markovic

Al doilea golgheter al Universităţii Craiova ar fi putut ajunge la cea mai mare echipă a Serbiei, Steaua Roşie, dar oltenii consideră că suma de transfer propusă e derizorie. 

Deşi presa din Serbia a anunţat că cele două cluburi s-au înţeles, mutarea e departe de a fi rezolvată, din cauza sumei de transfer.

Steaua Roşie a înaintat doar un milion de euro pentru atacantul cu origini în Serbia, aspect care l-a făcut pe Sorin Cârţu să izbucnească. 

”L-ai da la Steaua Roşie pentru banii ăia? (n.r – întrebare retorică) De ce crezi că ai gândi mai bine decât noi? Noi suntem cu mintea înceţoşată şi gata? Un milion e sumă bună? Tu l-ai da pe banii ăştia? Când pleci cu ofertă de genul, mai e de discutat? Ne insulţi inteligenţa.

Când ne dă cineva o ofertă de genul ăsta, ne insultă inteligenţa. A fost şi publicată oferta. E mult prea puţin şi să începi discuţia”, a spus Sorin Cârţu în cadrul emisiunii Fotbal Show, de pe Prima Sport 1!

În ultima stagiune, Steaua Roşie Belgrad a reuşit să cucerească la limită titlul, în faţa rivalei Partizan, cu 100 de puncte, la două lungimi în faţa urmăritoarei.

Aşadar, jucătorii lui Dejan Stankovic vor evolua în preliminariile Champions League în sezonul care urmează, începând din al treilea tur.

 

Afla mai multe despre: sorin cartujovan markovicuniversitatea craiova steaua rosie 

viewscnt
Articole similare