You are here:

Răspunsul clar al lui Adrian Mutu cu privire la prezenţa jucătorilor naturalizaţi la echipa naţională

Răspunsul clar al lui Adrian Mutu cu privire la prezenţa jucătorilor naturalizaţi la echipa naţională
Comentarii

Managerul sportiv al FRF, Adrian Mutu, a declarat, vineri, că selecţionerul Cosmin Contra nu este interesat să naturalizeze jucători pentru a-i folosi în echipa naţională şi că va avea o discuţie cu fundaşul Ştefan Radu pe care speră să-l determine să revină la lot.

"Nu ne gândim la naturalizarea unor jucători. Eu cred în jucătorii români, cu ei mergem până la capăt. Vom vedea ce discuţie va avea selecţionerul şi cu Ştefan Radu şi ce răspuns va avea. O să merg şi eu cu Cosmin să vorbim cu el. Vom avea o discuţie cu el, dar nu ne vom ruga de nimeni să vină la echipa naţională”, a declarat Mutu.

Oficialul FRF speră ca atacantul Denis Alibec să depăşească perioada dificilă prin care trece: "Nu l-am văzut pe Alibec, dar am auzit. Am vorbit cu el aseară după meci, l-am încurajat şi vom vorbi şi acum cu el. El trebuie să demonstreze că e un fotbalist de mare valoare şi că poate trece peste astfel de lucruri, pentru că se mai întâmplă. Nu ştiu dacă un transfer l-ar ajuta. El trebuie să dea goluri, să se deblocheze din această pasă, să devină Alibec ăla pe care noi îl dorim la echipa naţională”.

România joacă pe 9 noiembrie împotriva Turciei, în timp ce pe 14 noiembrie vom întâlni Olanda la Bucureşti. 

Afla mai multe despre: adrian muturomaniafrfturcia 

viewscnt
Articole similare