Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul genial oferit de Ivan când a fost întrebat cu ce rămâne după acest European: ”Cu tricourile” Mesaj pentru români

Răspunsul genial oferit de Ivan când a fost întrebat cu ce rămâne după acest European: ”Cu tricourile” Mesaj pentru români

Fotbal

Comentarii

Andrei Ivan a dat dovadă de innocenţă în momentul în care a fost întrebat de jurnalişti cu ce rămâne după Campionatul European U21 din Italia. Răspunsul genial oferit de atacantul lui Rapid Viena.

”Aceeaşi echipă am jucat şi cu Croaţia şi cu Anglia, am fost un pic epuizaţi, dar în prima repriză am dat totul, am şi condus cu 2-1, eram calificaţi în finală, dar nu a fost să fie. Sunt bucuros pentru ce am realizat la Euro şi sunt mândru de mine.

Sunt mândru de ce am făcut. A fost o seară tristă pentru că am pierdut cu Germania, puteam câştiga şi asta a fost. Asta e istoria meciului”, a spus Andrei Ivan la finalul meciului cu Germania.

Atacantul român a avut o reacţie genială când a fost întrebat cu ce rămâne după acest Campionat European: ”Tricourile amintire şi o insignă pe care ne-a dat-o pentru Olimpiadă”.

Mesaj pentru fanii României: ”Le mulţumesc tuturor românilor care au venit în Italia. Sunt cei mai buni şi mă bucur că România s-a întors în fotbalul cel mai bun.

Suntem o generaţie foarte bună, am ajuns în semifinale la Euro şi suntem bucuroşi” - Ivan.

România a fost învinsă, joi, la Bologna, cu scorul de 4-2 (1-2), de Germania, în semifinalele Campionatului European de tineret. Tinerii "tricolori" au condus la pauză, cu 2-1. Două lovituri libere în finalul meciului i-au calificat pe germani în finală.

Afla mai multe despre: andrei ivannationala de tineret 

viewscnt
Articole similare