Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul impresarului care a fost acuzat de Bănel Nicoliţă că i-a distrus cariera. ”Nimic nu l-a împiedicat şi pe el să îşi depăşească nivelul!”

Răspunsul impresarului care a fost acuzat de Bănel Nicoliţă că i-a distrus cariera. ”Nimic nu l-a împiedicat şi pe el să îşi depăşească nivelul!”

Diverse

Comentarii

Bănel Nicoliţă l-a acuzat pe impresarul Traian Gherghişan că i-a distrus cariera, iar agentul de jucători i-a dat un răspuns fostului jucător de la FCSB.

Recent, Bănel Nicoliţă a lansat un atac la adresa impresarului. De asemenea, fostul jucător de la FCSB l-a numit ”zdrenţoi” pe agentul de fotbalişti. În 2011, Bănel se transfera în Franţa, unde a jucat timp de 3 sezoane la Saint Etienne şi Nantes (sub formă de împrumut). 

După, el s-a întors în România şi a jucat pentru Viitorul, dar nu a mai fost acelaşi fotbalist şi nu a mai avut evoluţii la fel de bune. Bănel a mai evoluat pentru Aris Limassol, după ce s-a întors în România din Franţa. 

Totuşi, Traian Gherghişan susţine că nu l-a mai reprezentat pe Bănel Nicoliţă după ce fotbalistul a revenit din Franţa şi a declarat că este acuzat pe nedrept. 

”Nimic nu l-a împiedicat şi pe el să îşi depăşească nivelul!”

”Nu vreau sa fac comentarii pe declaraţiile lui Bănel şi nici pe limbajul în care se exprimă în interviul în care m-a menţionat. În general, noi oamenii, nu ar trebui să ne justificăm deciziile şi nici modul în care ne gestionăm prezentul şi viitorul, cautând un vinovat pentru eşecurile noastre. Şi totuşi, de multe ori o facem, pentru că este mai comod aşa decât să ne asumăm propriile noastre greşeli.

Agentul, prin definiţie, este cel care vine cu ofertele către jucător, iar acesta le acceptă, sau nu. Într-adevăr, pentru Bănel a fost o mare realizare când a început să joace la Steaua. Şi mai neaşteptat pentru el a fost când, în 2011, i-am intermediat transferul la Saint-Etienne, una dintre cele mai titrate echipe din Franţa (10 titluri de campioană). Sunt singurul agent, dintre toţi cei cu care a colaborat, care l-a dus la un asemenea nivel.

Au trecut 11 ani de când l-am pus pe aceeaşi linie de start cu Pierre Aubameyang , Kurt Zouma, Max Gradel, etc, şi uitaţi-vă la carierele fiecăruia. Nimic nu l-a împiedicat şi pe Bănel să îşi depăşească nivelul, sau cel puţin să se menţină acolo unde l-am ajutat să ajungă. Dacă, mai departe, nu a luat cele mai bune decizii, sunt lucruri care îi aparţin în totalitate. Ultima perioadă în care l-am reprezentat ca şi agent a fost cea în care a activat în campionatul francez.

Nu ştiu cine l-a reprezentat mai departe, cine l-a sfătuit să semneze cu următoarele cluburi. Îi apreciez pe toţi ceilalţi agenţi, şi chiar colaborăm atunci când este spre binele şi în interesul jucătorului, pentru un contract mai bun, pentru o echipă mai bună. Toţi ştim ce muncă este pentru a putea ridica nivelul unul jucător, dar şi pentru a îl menţine. Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă

La 31 de ani sunt mulţi jucători care îşi termină cariera, dar mai mulţi sunt cei care şi-o relansează şi joacă până la 37-38 de ani, chiar 40. Sunt atâtea cazuri.

Încerc să îl înţeleg pe Bănel, nu este primul jucător care are regrete sau chiar frustrări pe faptul ca ar fi putut sa ia decizii mai bune,că ar fi putut sa realizeze mai multe în trecut. Sunt sute de cazuri de fotbalişti celebri care au eşuat într-un moment al carierei lor. Însa nu nu am auzit prea multe cazuri când respectivii încearcă să îşi justifice lipsurile dând vina pe oamenii care i-au ridicat. Asta nu mai înţeleg. Dar, nu mă mai surprinde nimic, sunt oameni şi oameni pe lumea asta. Ştim cu toţi ca Dumnezeu îţi dă, dar nu-ţi bagă şi în traistă. A avut şansele lui, cum a profitat sau nu de ele, sunt deja de domeniul trecutului.

Bănel Nicoliţă a avut calitate ca fotbalist, sunt convins ca ar putea sa continue în antrenorat, sa crească o academie de copii si sa se relanseze in acest domeniu. Îi urez multă baftă în tot ceea ce îşi propune”, a transmis Traian Gherghişan, potrivit GSP.

Afla mai multe despre: bănel nicoliţă-franţa-fcsb 

viewscnt
Articole similare