Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul Jandarmeriei după ce suporterii rapidişti au ameninţat că vor boicota meciul cu FCSB: ”Vom lua aceste măsuri”

Răspunsul Jandarmeriei după ce suporterii rapidişti au ameninţat că vor boicota meciul cu FCSB: ”Vom lua aceste măsuri”

Rapid

Comentarii

Fanii rapidişti au anunţat că vor boicota meciul cu FCSB dacă Jandarmeria nu le va permit să afişeze coregrafia pregătită.

Suporterii Rapdiului au pregătit o coregrafie specială pentru derby-ul cu FCSB, la care liderul de galerie a dezvăluit că s-a lucrat ”o săptămână”.

Însă, fanii giuleşteni ar putea fi împiedicaţi din a afişa coregrafia de Jandarmerie, caz în care au anunţat că vor boicota partida.

Dacă nu li se va permite să afişeze coregrafia, cei din galeria Rapidului vor părăsi terenul în minutul 90, a anunţat chiar liderul fanilor giuleşteni.

În urma mesajului transmis de acesta, Jandarmeria a răspuns, oferind un mesaj ambiguu, prin care anunţa că va lua orice măsuri consideră necesare.

Răspunsul Jandarmeriei după ce suporterii rapidişti au ameninţat că vor boicota meciul cu FCSB

În legătură cu informaţia apărută în spaţiul public, referitoare la intenţia unor suporteri de a afişa materiale de mari dimensiuni, la meciul FCSB-FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, cu modificările şi completările ulterioare, art. 10, alin. 1, lit. r) şi s), coroborat cu alin. 2, lit. a), organizatorul este responsabil de permiterea accesului şi a amplasării unor astfel de materiale, precum şi de controlul acestora.

Totodată, facem precizarea că fiecare spectator este responsabil de conduita proprie, pe timpul desfăşurării jocului sportiv.

Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituţii cu atribuţii în domeniu, va lua măsuri pentru desfăşurarea în condiţii de ordine şi siguranţă publică a acestui eveniment sportiv
”, se arată în mesajul transmis de Jandarmerie.

Partida dintre FCSB şi Rapid se va disputa miercuri seara, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Pentru meci s-ar fi vândut peste 20.000 de bilete din cele 28.000 disponibile.

În tur, echipa lui Miţă Iosif a reuşit să fure toate punctele, graţie unui autogol marcat de Vinicius, pe fondul unei greşeli a lui Alex Creţu. Acela a fost primul derby dintre FCSB şi Rapid de mai bine de şase ani.

Afla mai multe despre: rapid fcsb 

viewscnt
Articole similare