Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Adrian Mititelu când a fost întrebat cine este adevărata Steaua: ”Cum să nu fie ei?”

Răspunsul lui Adrian Mititelu când a fost întrebat cine este adevărata Steaua: ”Cum să nu fie ei?”

Superliga

Comentarii

Conflictul dintre FCSB şi Steaua nu a luat sfârşit nici în acest moment, ambele echipe aflându-se în litigiu.

Conflictul dintre cele două echipe durează de ani de zile, iar judecătorii au dat mai multe verdicte. Chiar dacă FCSB a pierdut dreptul de a mai folosi numele Steaua şi sigla tradiţională a echipei, Adrian Mititelu este de o altă părere. 

Patronul de la FC U Craiova 1948 susţine că echipa lui Gigi Becali este continuatoarea Stelei şi a echipei care a reuşit în 1986 să cucerească Cupa Campionilor Europeni. 

”Cum să nu fie ei?”

”Fostele glorii, care au câştigat Cupa Campionilor, nu aţi văzut că în mare parte că vorbesc de CSA Steaua. Sau că FCSB nu ar fi Steaua. Vă daţi seama ce absurditate. Faptul că au o problemă cu Gigi Becali, nu mai e FCSB. Deci e în funcţie de relaţia lor cu patronul sau dacă patronul e mai bun, mai prost, sau tâmpit, e sau nu e.

Asta e gândirea românească, sunt remiscenţele comuniste, populismul. În alte ţări europene nu se întâmplă asta. Privatizarea cluburilor de fotbal a fost o cale normală. S-a revenit la organizarea de până la venirea regimului comunist în România.

Practic s-a revenit la normalitate cu organizarea cluburilor pe societăţi comerciale sau asociaţii non-profit. Nu pot fi cluburi departamentale într-o ţară democrată, numai în regimurile comuniste, totalitare sunt asemenea organizări. Şi sunt foarte greu admise de forurile europene sau mondiale. S-au dus într-o direcţie extrem de periculoasă şi de factură de tip comunisto-fascistă.

Nu poţi să blamezi o organizare a unui club doar pentru că nu îţi place un om. S-au distrus două branduri în România pentru că unora nu le-a plăcut de două persoane. (n.r. – dvs. credeţi că FCSB este Steaua?) Păi numai un idiot ar putea să spună altceva, credeţi-mă. Sau un om de rea credinţă. Poate e unul idiot. Nu îşi dă seama, spune prostii, nu realizează, nu are noţiunea, nu are termenii sau să fii de rea credinţă. Cum să nu fie Steaua?

A, nu se mai numeşte Steaua. Dar e fosta echipă Steaua. Este fosta echipă CCA. Cum să nu fie? E o continuitate, a urmat nişte căi, nişte norme, despre ce vorbim. Faptul că nu le-a mai plăcut lor de Gigi Becali, hai, bă, să inventăm. Şi ce au făcut cu asta? Eu mi-aş dori ca CSA să intre în Liga 1, să vedem ce o să facă. Dacă nu pompezi milioane şi milioane nu ai nicio şansă”, a spus Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: steaua-fcsb-adrian mititelu 

viewscnt
Articole similare