Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Cristi Borcea după ce a fost chemat înapoi în Ştefan cel Mare de Iuliu Mureşan: ”Voi fi toată viaţa dinamovist”

Răspunsul lui Cristi Borcea după ce a fost chemat înapoi în Ştefan cel Mare de Iuliu Mureşan: ”Voi fi toată viaţa dinamovist”
Comentarii

În urma venirii lui Iuliu Mureşan la Dinamo, noul oficial al clubului l-a îndemnat pe Cristi Borcea să revină în Ştefan cel Mare, iar omul de afaceri a oferit un răspuns.

Sub conducerea lui Cristi Borcea, Dinamo a trecut prin cea mai de succes perioadă a clubului din era modernă. Deşi spre sfârşitul ”guvernării” sale clubul începuse deja să o ia în jos, acesta nu este responsabil pentru problemele formaţiei şi, sub alte circumstanţe, ar fi putut conduce echipa din Ştefan cel Mare spre performanţe nemaivăzute de ceva ani de ”câini”.

Însă, acesta a încălcat legea şi a fost trimis la închisoare, iar DInamo a fost preluată de Ionuţ Negoiţă, înainte ca acestea să îi cedeze clubul lui Cortacero. Cei din urmă au fost cei care au adus echipa unde se află şi cei ai căror ”muncă” trebuie acum reparată de Iuliu Mureşan.

Răspunsul lui Cristi Borcea după ce a fost chemat înapoi în Ştefan cel Mare de Iuliu Mureşan

Odată cu instalarea sa, fostul oficial al CFR-ului l-a îndemnat pe Crisit Borcea să revină la club. ”Mi-ar plăcea să vină şi Borcea să se implice financiar. Şi mulţi alţi dinamovişti”, spunea noul administrator special al lui Dinamo.

Însă, Fostul preşedinte al echipei a fost categoric în răspunsul său şi a afirmat că, la momentul actual, este concentrat în totalitate pe familie, chiar dacă va rămâne ”câine” pe viaţă.

”Voi fi toată viaţa dinamovist, chiar dacă am suferit enorm din această cauză, Repet, îmi dedic timpul şi existenţa soţiei mele, Valentina, şi copiilor mei, ei sunt tot ceea ce este mai important în viaţa mea. Doar ei contează pentru mine”, a declarat Cristi Borcea, pentru GSP.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiiuliu mureşanddbcristi borcea 

viewscnt
Articole similare