Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Kylian Mbappe după ce Emiliano Martinez şi-a bătut joc de el. Ce a spus starul lui PSG

Răspunsul lui Kylian Mbappe după ce Emiliano Martinez şi-a bătut joc de el. Ce a spus starul lui PSG

Kylian Mbappe

Comentarii

Mbappe a fost ţinta mai multor ironii ale portarului argentinian Emiliano Martinez după finala Cupei Mondiale.

Emiliano Martinez a fost desemnat cel mai bun portar de la Campionatul Mondial din Qatar. În momentul ceremoniei de premiere, de la sfârşitul finalei, Martinez a făcut un gest bizar, după ce i-a fost înmânată Mănuşa de Aur.

Prezent la Buenos Aires la sărbătoarea naţională după câştigarea celui de-al 3-lea titlu mondial pentru Argentina, Emiliano Martinez a fost surprins la un moment dat la bustul gol, cu medalia de campion mondial la gât, având în mână o păpuşă pe faţa căreia e o poză cu chipul lui Kylian Mbappe. 

Echipa franceză PSG a învins miercuri, pe teren propriu, formaţia RC Strasbourg, în etapa a 16-a din Ligue 1. Marquinhos a înscris în ambele porţi, Neymar a fost eliminat de pe teren, iar Mbappe a marcat golul victoriei.

După meci, starul francez a fost întrebat despre gestul lui Martinez. Atacantul lui PSG nu a dorit să dezvolte prea mult subiectul şi a spus că pentru el cel mai important este să fie dedicat echipei lui. 

 Ce a spus starul lui PSG

”Cum sărbătoreşte unul sau altul nu e problema mea. Nu-mi consum energia cu astfel de lucruri banale. Cel mai important pentru mine este să dau totul pentru echipa mea”, a spus Kylian Mbappe.

Afla mai multe despre: mbappe-martinez-psg-argentina 

viewscnt
Articole similare