Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Nae Constantin pentru Cristi Săpunaru după Petrolul-Rapid 1-0: ”Ei sunt principalii vinovaţi pentru că nu au obţinut un rezultat pozitiv cu noi!”

Răspunsul lui Nae Constantin pentru Cristi Săpunaru după Petrolul-Rapid 1-0: ”Ei sunt principalii vinovaţi pentru că nu au obţinut un rezultat pozitiv cu noi!”

Petrolul

Comentarii

Sâmbătă seara, Rapid a pierdut primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, scor 0-1, pe stadionul Ilie Oană. Unicul gol al partidei a fost marcat de Gicu Grozav, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan, care a scăpat mingea în poartă.

Rapid a venit pe Ilie Oană convinsă că va reuşi să o învingă pe rivala Petrolul, însă ”lupii galbeni” au reuşit să ”smulgă” toate punctele, graţie unei gafe a lui Horaţiu Moldovan.

Golul norocos al lui Gicu Grozav a decis partida, dar, în urma meciului, Adi Mutu nu a ezitat să îi critice pe rivali, spunând că aceştia s-au apărat cu 10 oameni în faţa careului şi nu au jucat fotbal.

După meci, cei de la Rapid i-au acuzat pe prahoveni că nu au jucat ”fotbal”. Săpunaru a spus la finalul meciului că cei de la Petrolul au practicat doar un joc defensiv. La o zis distanţă, a venit şi răspunsul antrenorului Nae Constantin. 

”Ei sunt principalii vinovaţi pentru că nu au obţinut un rezultat pozitiv cu noi!”

”Da, ne apăram şi trei zile dacă era nevoie, dar tot trei zile nu luam gol! Ăştia suntem! Avem o strategie, Petrolul nu dispune de banii de la CFR, FCSB sau Rapid, nu ne permitem să facem transferuri ieşite din comun, aşa că trebuie să scoatem maxim cu ce putem. Când am avut posibilitatea, am pus şi jos mingea, am încercat să construim, dar cât ne-a permis jocul şi interesul rezultatului.

Nu sunt în măsură să dau sfaturi celor de la Rapid, dar dacă-şi propun să ascundă înfrângerea de la Ploieşti în spatele acestor fraze, s-ar putea să aibă surprize şi mai neplăcute în viitor. Ei sunt principalii vinovaţi pentru că nu au obţinut un rezultat pozitiv cu Petrolul, nu strategia noastră, pe care n-au putut s-o contracareze.

Ei au venit cam pe vârfuri la Ploieşti! N-am fost pe teren, dar mi-au povestit colegii că au venit cu o atitudine superioară, nu prea răspundeau. Ca jucător, când vezi astfel de abordări, te energizezi imediat ca să-i baţi. Ei discutau deja şi de titlu, dar campionatul ăsta e lung şi se pot întâmpla multe surprize”, a declarat Nae Constantin, pentru playsport.ro.

Afla mai multe despre: petrolul-rapid-nae constantin 

viewscnt
Articole similare