Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Nicolae Păun când a fost întrebat despre un transfer la FCSB! ”Dumiter mi-a spus că mă aşteaptă!”

Răspunsul lui Nicolae Păun când a fost întrebat despre un transfer la FCSB! ”Dumiter mi-a spus că mă aşteaptă!”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

FCSB a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, duminică, în deplasare, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa a XX-a a Ligii 1, ultima din 2021.

Echipa bucureşteană termină anul pe locul 2, la zece puncte de liderul CFR Cluj. Portarul Ştefan Târnovanu, care l-a înlocuit pe Andrei Vlad în poarta FCSB, pentru că antrenorul Anton Petrea nu avea jucători under 21 la dispoziţie, a fost avut numeroase intervenţii salvatoare.

La finalul meciului, Păun a spus că acum nu se gândeşte la un transfer, deoarece vrea să se relaxeze în vacanţă. Totuşi, el a dat de înţeles că ar dori să facă pasul la o echipă mare cât mai repede. 

”Dumiter mi-a spus că mă aşteaptă!”

”Ţinând cont de adversar, este bun un punct, ţinând cont de joc, cred că meritam cele trei puncte. Am avut un joc mai bun şi ocaziile mai clare. Pot să zic că am avut puţin mai multe emoţii, dar nu m-am gândit la asta înaintea meciului.

Sună bine oferta de la FCSB, dar acum nu vreau să mă gândesc la asta. Vreau să merg în vacanţă şi să mă relaxez cât se poate. Mi-aş dori să fac pasul la o echipă mai mare, dar voi vedea ce se va întâmpla în perioada asta. Este concurenţă mare acolo, dar dacă nu încerc, nu am de unde să ştiu dacă m-aş integra sau nu. Dumiter mi-a spus că este bine. Îi place acolo şi mă aşteaptă, dacă e cazul”, a spus Nicolae Păun, la finalul meciului. 

Potrivit Transfermarkt, el este evaluat la 200.000 de euro. Fotbalistul lui Sepsi a jucat în acest sezon 18 partide, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. 

Clasament: CFR Cluj - 57 de puncte, FCSB - 47, FC Voluntari - 37, FC Botoşani - 34, CS Universitatea Craiova - 32, FC Rapid - 32. Sepsi ocupă locul 10, cu 26 de puncte.

Afla mai multe despre: sepsi-păun-fcsb 

viewscnt
Articole similare