Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Viorel Moldovan pentru Edi Iordănescu: ”Ce să fac? Să mint?” | EXCLUSIV

Răspunsul lui Viorel Moldovan pentru Edi Iordănescu: ”Ce să fac? Să mint?” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Viorel Moldovan (51 de ani) i-a răspuns lui Edi Iordănescu (45 de ani), după ce selecţionerul a reclamat faptul că declaraţiile critice ale foştilor internaţionali îi afectează serios pe jucătorii echipei naţionale.

Imediat după România - Israel, scor 1-1, fostul mare atacant Viorel Moldovan a criticat vehement jocul echipei naţionale şi a sugerat, mai în glumă, mai în serios, ”desfiinţarea fotbalului românesc”.

Viorel Moldovan îi provoacă pe tricolori: ”Să ne dea prilejul de a vorbi la superlativ”

La conferinţa de presă premergătoare meciului cu Kosovo, de marţi, 12 septembrie, de pe Arena Naţională, Edi Iordănescu a declarat că jucătorii echipei naţionale sunt afectaţi de asemenea declaraţii, deoarece ar avea nevoie de mai multă susţinere şi mai puţine critici, în acest moment bun al campaniei de calificare.

Viorel Moldovan a ascultat declaraţia lui Edi Iordănescu, însă nu dă înapoi. Consideră că a spus doar adevărul şi aşteptă să fie contrazis de către jucători pe terenul de joc, de ce nu chiar la partida cu Kosovo.

Să ne dea prilejul să vorbim la superlativ. Şi eu mi-aş dori să fac asta. Nu am absolut nimic cu nimeni, dar trebuie să fiu obiectiv. Şi după jocul cu Israel trebuie să spun ce am văzut. Ce să fac? Să mint? Să apar în faţa televizorului şi să mint?

Asta am văzut de trei meciuri. Poate s-a înţeles greşit, că vrem spectacol: nu vrea nimeni spectacol. Eu nu vreau spectacol. Sunt foarte importante rezultate, trebuie să le obţii, dar trebuie să ai o manieră de a obţine aceste rezultate.

Să spunem că nu merge o dată, nu merge de două ori, aşteptăm un progres de câteva meciuri, ceva. Bun, te domină Kosovo, scoţi un egal cu şansă. Joci în Elveţia, favorita grupei, e dificil, reuşeşti un rezultat de egalitate.

Vizavi de joc, vine Israel aici, despre ce vorbim. Aceste critici trebuie luate în sens pozitiv, dacă sunt capabili de acest lucru şi să ne demonstreze contrariul. Să-i înrăiască”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: viorel moldovanedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare