Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul sincer al lui Klopp când a fost întrebat despre situaţia de la Chelsea! ”I-a păsat cuiva când Roman Abramovich a venit la club?”

Răspunsul sincer al lui Klopp când a fost întrebat despre situaţia de la Chelsea! ”I-a păsat cuiva când Roman Abramovich a venit la club?”

Chelsea

Comentarii

Jurgen Klopp a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat Chelsea după ce a început războiul din Ucraina.

Marea Britanie l-a adăugat joi pe oligarhul rus Roman Abramovich, proprietarul clubului de fotbal Chelsea, pe lista persoanelor sancţionate, în urma invadării Ucrainei de către Rusia.  

Noile sancţiuni îi vor îngheţa activele şi îi vor interzice "tranzacţiile cu persoane fizice şi companii din Regatul Unit”, a precizat, joi, Biroul pentru Externe, Commonwealth şi Dezvoltare al Marii Britanii într-un comunicat. De asemenea, miliardarul se va confrunta cu o interdicţie de călătorie care îi va interzice intrarea în Marea Britanie.

Sancţiunile afectează şi gruparea Chelsea. Clubului urma să i se elibereze o "licenţă specială", care îi va permite echipei să joace partidele, "personalul să fie plătit şi deţinătorii de bilete existenţi să participe la meciuri”.

Măsurile prevăd că gruparea nu va mai avea voie să vândă bilete şi numai deţinătorii de abonamente şi/sau bilete deja vândute vor putea participa la meciuri. Abramovich a anunţat luna aceasta că intenţionează să vândă Chelsea FC.

Antrenorul lui Liverpool a fost întrebat în cadrul unei conferinţe de presă despre situaţia actuală de la Chelsea. Klopp consideră că a fost luată o decizie corectă şi a precizat că pe viitor, lumea ar trebui să fie mai atentă la ce fel de oameni se află la conducerea cluburilor de fotbal. 

”I-a păsat cuiva când Roman Abramovich a venit la club?”

”Nu cred că este cu adevărat corect să mă întrebi pe mine asta (n.r. despre situaţia de la Chelsea), tu (n.r. un jurnalist) eşti de mult mai mult timp în ţara asta. Chiar ţi-a păsat? I-a păsat cuiva când Roman Abramovich a venit la Chelsea? I-a păsat cuiva când Newcastle a schimbat patronatul? Le pasă cu adevărat suporterilor? Întreb şi eu.

Este destul de evident de unde vin banii. Toată lumea ştia, dar noi am acceptat. Este vina noastră. Este vina societăţii. Acum nu mai putem accepta şi aşa că îi pedepsim. Dar nu e vina lui Chelsea, deloc.

Pot să vă spun că sunt de şase ani şi jumătate aici şi din prima zi în care am venit, am fost foarte fericit cu proprietarii noştri. Iar în aceste vremuri sunt şi mai fericit cu proprietarii noştri. Nici nu ne gândeam de unde vin banii, abia acum începem să o facem”, a spus Jurgen Klopp, potrivit Sky Sport.

Afla mai multe despre: chelsea-klopp-liverpool 

viewscnt
Articole similare