Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răstunare de situaţie în "cazul" Ousmane Dembele. Barcelona, decizie importantă în privinţa francezului

Răstunare de situaţie în "cazul" Ousmane Dembele. Barcelona, decizie importantă în privinţa francezului

FC Barcelona

Comentarii

Răştunare de situaţie în cazul lui Ousmane Dembele (24 de ani) la FC Barcelona. Francezul care nu-şi prelungesşte contractul cu catalanii va fi folosit titular în meciul cu Atletico Madrid, deşi la ultimele partide a fost în afara lotului.

Răstunare de situaţie în "cazul" Ousmane Dembele. Barcelona, decizie importantă în privinţa francezului

Ousmane Dembele va pleca liber de contract de la Barcelona în vara lui 2022, când îi va expira înţelegerea cu clubul catalan. Francezul a refuzat mai multe propuneri din partea şefilor de pe Camp Nou şi, la vară, va fi liber să-şi aleagă viitoarea echipă. Supărarea a fost mare în rândul catalani, când au aflat că Ousmane Dembele nu vrea să "dea cu pixul".

Xavi l-a exclus din lot pe Ousmane Dembele la ultimele meciuri din campionat şi preşedintele Joan Laporta nu dorea să-l mai vadă pe francez îmbrăcând tricoul Barcelonei niciodată. Totuşi, după închiderea perioadei de transferuri, se pare că Xavi a primit mână liberă în privinţa lui Ousmane Dembele, iar antrenorul are de gând să "profite" de fotbalist până în ultima zi a contractului.

Ca atare, presa din Spania scrie că Xavi are de gând să-l convoace pe Ousmane Demebele în lotul pentru derby-ul cu Atletico Madrid. Joan Laporta şi şefii Barcelonei i-au dat putere de decizie lui Xavi, iar acesta va face ce e mai bine pentru echipă, având în vedere situaţia grea din clasamentul din LaLiga. Barcelona e pe locul cinci în clasament, cu 35 de puncte, la unul în spatele campioanei Atletico Madrdi, pe care dacă o învinge va accede pe locurile de Ligaw Campionilor.

Meciul Barcelona - Atletico Madrid se joacă duminică, 6 februarie, de la ora 17:15, în direct pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: barcelonadembelecontractxavi 

viewscnt
Articole similare