Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Albu nu a semnat cu Sepsi şi negociază transferul în două campionate de TOP | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie. Albu nu a semnat cu Sepsi şi negociază transferul în două campionate de TOP | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Alexandru Albu (30 de ani), mijlocaşul defensiv de la Rapid, nu duce lipsă de oferte.

Albu are oferte din străinătate. Ce spune impresarul

Rapid este singura echipă care nu a câştigat vreun meci, în primele cinci etape din play-off.

În urma meciului piedut de formaţia giuleşteană, scor 4-1, cu CFR Cluj, Dan Şucu s-a hotărât să renunţe la mai mulţi jucători, după ce actuala stagiune va lua sfârşit.

Primul pe listă este Alexandru Albu, care a început deja să îşi caute echipă. Ieri s-a zvonit că Albu este la un pas de a semna cu Sepsi. Aflat în ultimele luni ale înţelegerii cu Rapid, Albu e liber să negocieze cu oricine şi poate semna din postura de jucător liber de contract.

Agentul lui Albu, Mihai Stan, neagă că Albu a semnat cu Sepsi şi a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Orange Sport că acesta are oferte din Arabia Saudită, Grecia, Turcia, dar şi Cipru.

“Alexandru Albu nu a semnat cu Sepsi Osk! Suntem în discuţii cu formaţii din România, dar şi din Arabia Saudită, Grecia, Turcia şi Cipru! Nu ne grăbim sa semnam, deoarece perioada de transferuri din vara este lunga şi avem timp să găsim o ofertă bună pentru jucător! Alex nu duce lipsa de oferte!”, a declarat Mihai Stan pentru Orange Sport.

Albu a fost titular în acest sezon, în care a jucat 29 de meciuri în Liga 1 şi a dat un assist. Fatală i-a fost ieşirea din club după înfrângerea cu Poli Iaşi, când atât el, cât şi Barza au încălcat regulamentul de la Rapid.

Afla mai multe despre: alexandru albusepsiarbia saudităturcia 

viewscnt
Articole similare