Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Becali va primi doar 200.000 de euro pentru o vedetă care a plecat de la FCSB. Omul de afaceri ceruse 10 milioane de euro în schimbul jucătorului

Răsturnare de situaţie. Becali va primi doar 200.000 de euro pentru o vedetă care a plecat de la FCSB. Omul de afaceri ceruse 10 milioane de euro în schimbul jucătorului

Superliga

Comentarii

Gigi Becali va primi doar 200.000 de euro pentru un jucător pe care spera să obţină 10 milioane de euro. Cel puţin aşa susţin cei de la Maccabi Haifa, club care l-a legitimat pe Bogdan Planic.

Gigi Becali ar putea avea parte de o mare dezamăgire. La finalul acestui luni - începutul lunii aprilie, FIFA ar urma să dea verdictul în cazul Bogdan Planic şi cei de la Maccabi Haifa sunt destul de încrezători că vor fi obligaţi la despăgubiri de maximum 200.000 de euro. De partea cealaltă, Gigi Becali a cerut compensaţii de 10 milioane de euro - clauza de reziliere pe care o avea Bogdan Planic.

Răsturnare de situaţie. Gigi Becali ar putea primi doar 200.000 de euro în schimbul lui Planic

Bogdan Planic a decis în vară să rupă unilateral contractul cu FCSB. Fundaşul sârb a fost foarte nemulţumit de faptul că Gigi Becali l-a trecut în şomaj tehnic, pe motiv că pandemia de coronavirus a afectat veniturile clubului. Planic mai avea un an de contract cu FCSB, însă a decis să plece.

Decizia l-a enervat pe Gigi Becali, care a făcut o plângere la FIFA şi a anunţat că va cere despăgubiri de 10 milioane de euro clubului care îl va legitima. Planic a fost din această cauză refuzat de mai multe echipe din străinătate, care s-au temut că vor fi nevoite să achite suma cerută de Gigi Becali.

Între timp, Bogdan Planic s-a transferat la Maccabi Haifa, singurul club care şi-a asumat acest risc. Însă echipa din Israel este destul de încrezătoare că verdictul FIFA nu le va impune să plătească despăgubiri de 10 milioane de euro: ”Clubul estimează că, dacă se impune vreo despăgubire, aceasta va fi de 200.000 de euro”, notează cei de la Sport 1.

Cei de la Maccabi Haifa nu au nicio problemă în a plăti această sumă: ”Planic a dovedit că un jucător de nivelul său valorează mult mai mult”, a declarat pentru Sport 1 o sursă din cadrul clubului Maccabi Haifa.

FIFA urmează să anunţe decizia în cazul Bogdan Planic la finalul lunii martie, începutul lunii aprilie.

Afla mai multe despre: bogdan planic 

viewscnt
Articole similare